Kadınca

Güncelleme Tarihi:

Kadınca
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2000 00:00

Haberin Devamı

HER ŞEYİN BAŞI GÜZELLİK

Doğa Ana'dan sağlıklı bakım

Birçok bitki, meyve ve sebze, cilt sağlığı ve bakımında, hatta tedavisinde, başarı ve emniyetle kullanılıyor

İTKİLERİN şifalı etkilerini hepimiz biliyoruz. Ancak nedense, çoğu zaman bize sağlık veren bu bitkilerin faydalarını bile bile gözardı ediyoruz.

Tıpta kullanılan ilaçların çoğunun da bitki kökenli olduğunu düşünürsek, bu basit ama etkili çözüme, neden hak ettiği önemi vermediğimiz sorusu takılmıyor değil aklımıza.

Bitkilerin tıpta kullanılan yaygınlığının yanı sıra, son zamanlarda cilt bakımı ürünlerinde de büyük rağbet görmesi, aslında hanımlar için sevindirici bir olay.

İşte bitkilerin bu sihirli faydasını bilen ve yıllardır Antalya'da kendi güzellik merkezinde, sorunlu ciltlere özel bir tedavi uygulayan İnci Soydan, müşterilerinin tedaviden iyi bir sonuç alacaklarını yüzde 100 garanti ediyor.

İKİ HAFTALIK PROGRAM

Sadece cilt bakımı değil, herhangi bir sebeble yüzünüzde kalmış izlerin, yaraların, sivilce ve aknelerin, ayrıca kırışıklıkların tedavisi için de bu merkeze başvurabilirsiniz.

Merkezde, tedavi amaçlı kullanılan maskeler, kekik, kil, avakado, kiraz, greyfurt, çilek, papatya, nane ve ıhlamur gibi bir çok bitki ve sebzenin ortak karışımıyla elde ediliyor.

BAKIM VE SPOR

Cilt yapısı ve sorunu ne olursa olsun, uygulanan iki haftalık bir bakımla (12 seans) kendinizi yeniden yaratabilirsiniz.

Yıllardır cilt bakımı üzerinde çalışmalarına devam eden Soydan, bitkilerin faydalarının, bir çok bayan tarafından bilinçli olarak bilinip, kendisine başvurmalarından dolayı oldukça memnun.

Soydan, ‘‘Bu işi çok iyi bilip, tedaviyi de buna göre uygulamakta fayda var. Son zamanlarda, cilt bakımı adı altında, bir çok sağlıksız merkez açılıyor.

‘‘Hanımlarımız biraz daha dikkat edip, cilt bakımının yanı sıra, sağlık yönünden de olumluzluk yaratabilecek mekanlardan uzak kalmalıdırlar’’ dedi.

İnci Soydan'ın cilt sağlığı merkezinde, her türlü cilt sorunu, bitkilerden yapılmış maskelerle çözümleniyor. Birçok spor aktivitesinin de yapılabildiği sağlık merkezinde, sonuçlar garantili.

Kendin sat, kendin al

ARTIK devir değişti. İş alanında el atmadıkları hiç bir bölüm kalmayan hanımlarımız, vücut, cilt ve ev temizlik ürünlerine hem satıp hem kendileri sahip olabiliyorlar.

EK KAZANÇ

Bu işi yapanlar, işin en zevkli bölümünün, ürünlerin kullanım yeri ve amacı ne olursa olsun, kendilerine de satış yapabilmeleri olduğunu söylüyor.

Yani, kendi kendinizin alıcısı ve satıcısı oluyorsunuz. Bu sayede, sattığınız ürünlerin tümünü, indirimli alma şansını yakalıyorsunuz.

Ayrıca, çevrenize ve arkadaşlarınıza yapacağınız satışlarla da, ek bir kazanç elde edebiliyorsunuz.

Deli Dumrul sahnede

ANTALYA Büyükşehir Belediye Tiyatro Atölyesi, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'ne ‘Deli Dumrul’la tekrer perde diyor. Antalya Kültür Merkezi'nde sahnelenecek oyun, 5-6-18-19 Nisan’da saat 20.30'da başlayacak. Deli Dumrul oyununu Muhammet Uzuner yönetecek.

Altın

Göz makyajınızda, öncelikle gözlere, mutlaka transparan bir pudra sürün. Bu kontürleri belirlemenize yardımcı olacaktır.

İklim değişikliği yaşadığımız şu günlerde, cildimizde mutlaka değişiklik yaşayacaktır. Yoğun bir güne başlamadan önce, cildinize nemlendirici kremler sürmeyi sakın ihmal etmeyin.

Bu yılın modası arasında örgülü uzun hırkaların kapışıldığını biliyor muydunuz?

Calvin Klein'in bikini koleksiyonu bu yaz plajlarda fırtına gibi esecek.

Haberin Devamı

Öğütler

Tel: 0242/340 38 38

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!