Kadınca

Güncelleme Tarihi:

Kadınca
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2000 00:00

Haberin Devamı

HER ŞEYİN BAŞI GÜZELLİK

MASAJ

Mucize dokunuşlarla stres atıp güzelleşebilirsiniz

GÜZELLİĞİNİZİ ve sağlığınızı korumanın yollarından birinin de masaj olduğunu biliyor muydunuz? Belki de en eski ve en rahatlatıcı yöntemlerden biri olan masaj, eskisi gibi tekrar gündemde olmaya hazırlanıyor.

Tüm dünyada yaygın olarak kullanılan bir rahatlama ve tedavi yöntemi olan masaj, kişinin rahatlamasını, stresten arınmasını ve dinç kalmasını amaçlayan bir metod.

Ciddi rahatsızlarda ve özellikle de fizik tedavi gerektiren sağlık problemlerinde, en güzel çözüm yolu olarak, artık sıkça uygulanıyor. Bu yolla, vücuttaki tüm hassas dokularınız uyarılarak, onları işler hale getirebiliyorsunuz. Bir çok çeşidi bulunan masaj teknikleri arasında, yüz ve vücut masajları önde geliyor.

STRESTEN KURTARIYOR

Amaç, kat dokularını uyarmak, kan dolaşımını artırmak ve rahatlatmak. Düzenle ve ve doğru yapıldığı takdirde, kaşlar arasındaki, alındaki, boyundaki ve göz kenarlarında kırışıklar azaltılmış olur.

Sırt ve vücuda yapılan masajla, vücuttaki lenf bezleri yumuşatılır, özellikle vücudun su depoladığı bölgelerde birikmiş sular yok edilir. Yavaş ve yumuşak ritmik el hareketleriyle yapılan masajla, sinir sistemi rahatlatılarak, kişinin stresten kurtulması sağlanır.

Masajın her durumda fayda sağlayacağını belirten Tenis İhtisas Kulübü masörlerinden Liya Özer, ‘‘Tıbben uygunluğundan emin olunmadan masajın yapılmaması gerektiğinin altını çizerek, masaj için gidilen her tür güzellik ve bakım salonlarına dikkat edilmeli’’ dedi.

Saçlarınıza yeni mekan

ANTALYA'da saç bakımının yanı sıra, cilt ve vücut bakımı da yapan Emin Şencan Güzellik Salonu, yeni yeri ve mekanıyla, hanımlara hizmet vermeye devam ediyor. Salonda, saç bakımının yanı sıra, manikür, pedikür, ağda, cilt bakımı ve hanımlar için özel hazırlanmış yosun tedavi merkezinde de, istediğiniz ölçülerde zayıflayabiliyorsunuz.

TANINMIŞ İSİMLER

Antalya'nın tanımış isimlerine yıllardır kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiş olan Emin Şencan, ‘‘Önümüzdeki günlerde yaptığımız hizmeti, daha da iyiye çıkarmak için, salonumuzu genişlettik. Hedefimiz şık ve güzel Antalyalı hamınlara layık oldukları değerde hizmet vermek’’ şeklinde konuştu.

Emin Şencan'ın hizmet verdiği isimler arasında, Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kumbul'un eşi Ayşe hanım da var.

Adres: Işıklar Caddesi Mürvet Apt. 6/B ANTALYA

& Telefon: (0 242) 242 45 53

Altın Öğütler

Spor nelere kadir değil ki? Sağlık, güzellik ve uzun yaşam, sporun meyvelerinden sadece bir kaç tanesi. Spor ve rejim kombinasyonuyla mucizeler yaratabilirsiniz. Bu işi planlı ve programlı yaparsanız, sonucunda daha uzun vadeli olmasını garantilersiniz.

Gülmek neşenin, mutluluğun ve sevincin en güzel göstergesi. Kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan eğlenceli bir egzersiz. Gençliğin altın değerinde iksiri. Tabii sağlığınız için bir o kadar da vazgeçilmez.

Gözlerde ve dudaklarnda kullanılan fuşya ve mor tonları, ilk bakışta iddialı gibi gözükse de, aslında, 2000 yılların hip hop ve pop art tarzını destekliyor.

Çantanızdan aklınıza estikçe çıkarıp, aynasız sürebileceğiniz parlatıcı ve tercihen kokulu rujlar, 2000 kadınının güzellik anlayışında son derece pratik ve ışıltılı bir imaj çiziyor.

Tel: 0242/340 38 38

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!