Kadın alkollüyse tecavüz sayılacak

Güncelleme Tarihi:

Kadın alkollüyse tecavüz sayılacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2002 13:00

İngiltere’de bir kanun çıkmış, kadın alkollüyse veya hap almışsa, ilişkiye girdiği erkek “tecavüzle” suçlanabilecek. Ba-ba-ba-ba... Beyler, “Çapkın Erkeğin Trafik Kiti”ne bir malzeme daha eklendi demektir...

Haberin Devamı

Hürriyet’te bir haber :

Alkollü partnerle seks tecavüz sayılacak

İngiltere’de yeni çıkan “tecavüz yasası”na göre, bundan böyle kız arkadaşıyla alkollü ya da hapların etkisi altındayken seks yapan erkek, tecavüz suçlamasıyla yargılanabilecek. Tecavüz yasasında reform, asırlık “rıza” savunmasının önünü kesecek. (Hürriyet, 21 kasım perşembe)

Bu habere imza atan, Hürriyet’in dış haberler servisi, başında bir erkek (yani bendeniz) bulunduğu zaman dahî, kadın ağırlıklı bir birimdi. Arkadaşım Ayşe Karasu Özek’in yönetimine gireli beri artık iş tamamen bitti... Baksanıza "sayısal çoğunluk" bile yetmiyor servisin erkeklerine.

Yukarıdaki haber metninde yer alan bazı “kötü niyetli kelime oyunlarının” sebebi budur. Neymiş, asırlık rıza savunmasının “önünü kesecekmiş.” Ba-ba-ba-ba... Önünü kesmek... Niye “engellemek, son vermek” değil de “önünü kesmek” ? Çünkü erkekleri aşağılayacaklar, alaya alacaklar... Ellerine bir kanunî silah daha geçti ya.

Hem sonra, niye “alkollü kadınla seks yapan erkek” diye sınırlanmış. Erkek alkollüyse ne olacak? Kadın tecavüzcü sayılmayacak mı?

Hâkim bey alkollüydüm, bir gazoz içtim sonunu hatırlamıyorum... Bırakın, kırk yılda bir erkeklerin de böyle deme hakkı olsun.

Şaka bir yana, bundan sonra, güzel bir hanımla yemeğe çıkarken yanınızda bulundurmanız gereken “Çapkın Erkeğin Trafik Seti”ne

1.Ağız spreyi (nane kokulu)
2.Parfüm
3.Prezervatif
4.Viagra (opsiyonel)

listesine, bir beşinci mecburî malzeme daha eklendi :

5.Alkolmetre

Hani trafik polisleri üfletiyor ya, ondan.

Haa, “kafa yapan hap” almışsa ne olacak?

O zaman da, ne bileyim ben kardeşim, ilişkiye gireceğiniz kadından bir de “idrar tahlili” isteyin...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!