Kablosuz ağ

Güncelleme Tarihi:

Kablosuz ağ
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2012 00:00

Haberin Devamı

Keşan müftüsü Yeniçeri GDO’lu ürünlerden rol çalıyor

Son yıllarda GDO’yu sıkça duyuyoruz ancak bu hafta GDO’nun sadece meyve ve sebzelerde değil, Keşan Müftüsü Süleyman Yeniçeri üzerinde de etkiler gösterdiğini gördük

Yeni yıl, çam ağacı, kırmızı don, Noel Baba tag’lerinin yanına sen kalk bundan böyle Keşan Müftüsü’nü de ekle, olacak iş değil! Yılın son günleri, yurdumun tepesine kara bulut gibi inen bu haber, hadi itiraf edelim hepimizi güldürdü. Ancak güldürürken düşündüren yeni nesil esprilerin yanında zayıf kaldığını da buradan rahatlıkla söylemek mümkün.
Son yıllarda GDO’ya (genetiği değiştirilmiş organizma) dair haberleri sıkça duyuyoruz ancak geride bıraktığımız hafta itibariyle GDO’nun sadece meyve ve sebzelerde değil, Keşan Müftüsü Süleyman Yeniçeri üzerinde de etkiler gösterebildiğine vakıf olduk. Bazen oksijenin ortak kullanımından şikayetçiyim ama doğrusunu söylemek gerekirse böyle haberlerle birlikte biraz olsun içim rahatlıyor. Aynı oksijenin herkeste farklı etkiler gösterdiğini görmek, bence 2012’nin bize en büyük armağanı!
Acun Ilıcalı’dan ricamız, bu yıl Survivor’a yurdumun komik kişiliklerini götürmesi olacak. Misal bir Egemen Bağış, bir Keşan Müftüsü Süleyman Yeniçeri ‘Survivor Komikler’ takımında rahatlıkla varolur. Ödülümüz bu doğrultuda Acun Medya’ya koşarak gidecek!

Haberin Devamı

HOPPALA PA?AM MALKARA KEŞAN

- semihcaliskan: Aldım Noel Baba’yı karşıma “Oğlum, eve bacadan girilir mi, yeri geliyor donla geziyoruz. Anamız var bacımız var” dedim. Utandı, ağladı.
- suyorumcusu: Keşan Müftüsü haklı, Noel Baba dürüst biri değil. Ben yanında iki yıl geyik olarak çalıştım, sigortamı bile yapmadı. Bu gerçek bilinsin!
- dusunenhayvan: Bir alkış da “Noel Baba adam olsaydı bacadan değil kapıdan girerdi” diyen, Keşan Müftüsü’ne... Ülke değil, Alice Harikalar Diyarı mübarek!
- pakiteysis: Noel Baba adam değil (Keşan Müftüsü). Eşcinseller terörist (İçişleri Bakanı). İzmir gavur (Başbakan). Noluyo lan! (Ben)
- GaniMujde: Ben sana Noel Baba olamazsın demedim, adam olamazsın dedim.
- hakankoksal: Diyanet İşleri’nden Keşan Müftüsü’ne tokat gibi yanıt: “Hoppala paşam, Malkara Keşan!”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!