Jessica’nın sevgilisi kim olsun

Güncelleme Tarihi:

Jessica’nın sevgilisi kim olsun
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2006 00:00

Kocası Nick Lachey’den ayrılan Jessica Simpson, Hollywood’un en gözde bekarlarından şimdilerde. Us Weekly dergisi, 100 kişiye "Jessica Simpson’ın yeni sevgilisi kim olsun" sorusunu yöneltti.

Odasına davet etti

Adaylardan ilki, "Sweet Home Alabama" adlı filmde Reese Witherspoon’un kocasını canlandıran Josh Lucas. 34 yaşındaki oyuncu, Salma Hayek’in eski sevgilisi. Lucas, ocak ayında Chateau Marmont’da karşılaştığı Jessica Simpson’ın yanına gitmiş ve kendini tanıtmış. Lucas’ın Simpson’a bir süredir hayran olduğu söyleniyor.

Sabaha kadar eğlendiler

33 yaşındaki İngiliz oyuncu Jude Law’un genç sarışınlara olan düşkünlüğünü bilmeyen yok. 24 yaşındaki nişanlısı Sienna Miller’dan bir süre önce ayrılan Law, 23 Ocak’ta verdiği davete Jessica Simpson’ı da çağırmıştı. Sabah dörde kadar partide kalan Simpson, Jude Law’ın arkadaşlığından çok keyif almış. Hatta ikili, bu partiden sonra da buluşmuş.

Kaçamak yaptılar
/images/100/0x0/55ea2093f018fbb8f86ce4fb


Maroon 5 grubunun solisti Adam Levine, adaylar arasında en çok öne çıkan isim. Hatta Jessica Simpson’ın Nick Lachey’den ayrılmadan önce şarkıcıyla kaçamak yaptığı konuşuluyor. Her iki ünlü de bu dedikoduyu yalanlıyor ve Levine, arkadaşlıklarının abartıldığını söylüyor.

Sadece arkadaşlar

Justin Timberlake’in asistanı Trace Ayala, bir süre önce nişanlısı Elisha Cuthbert’ten ayrıldı. Ayala ve Simpson, 26 Ocak’ta bir restoranda yemek yerken görüldü. Ama Jessica Simpson, Ayala’yla sadece yakın arkadaş olduklarını açıkladı.

Josh Lucas

Salma Hayek’in eski sevgilisi, şimdiye kadar hiç evlenmedi.

22% Jude Law

Nişanlısından kısa bir süre önce ayrıldı. Üç çocuğu var.

31% Adam Levine

Adı daha önce Lindsay Lohan ve Kirsten Dunst’la anıldı.

39% Trace Ayala

Ayala, 18 aylık nişanlısından bir süre önce ayrıldı.

8%
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!