Jennifer Lopez’in yatağında 8 saat

Güncelleme Tarihi:

Jennifer Lopez’in yatağında 8 saat
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2012 21:45

Amerikalı şarkıcı’nın Dubai’de kalacağı oteli teftiş ettim; Türk yatırımı Rixos The Palm Dubai’de onun için hazırlanmış dev yatakta uyudum

Haberin Devamı

Amerikalı pop şarkıcısı Jennifer Lopez şu anda ‘Dance Again’ adını verdiği dünya turnesinde. Sanatçı turne çerçevesinde 16 Kasım’da İstanbul’da sevenlerinin karşısına çıkacak. Lopez, turnenin İstanbul ayağından sonra da Dubai’ye geçecek. Ünlü şarkıcı 22 Kasım’da Dubai Media City Amfi Tiyatro’daki konseri öncesi ve sonrasında Dubai’deki Türk oteli Rixos The Palm Dubai’de konaklayacak. Ünlü yıldıza otelin Grand King Suit’i layık görüldü. Konser sonrasında verilecek after party de yine Rixos The Palm Dubai’de bulunan White X Beach Lounge’da gerçekleşecek.
Jennifer Lopez’in Dubai’de konaklayacağı Türk oteli Rixos, dünyanın sekizinci harikası olarak tanımlanan ve Dubai’nin sembollleri arasına giren Palmiye Adası’nda açıldı. Adanın doğu hilalinin sonunda konumlanıyor. Dubai’nin, kumsal manzarası, Burç El Arap’ı ve uçsuz bucaksız deniz manzarasını bir araya getiren tablo gibi manzarası var. Lopez’in konaklayacağı süit dairenin genişliği 675 metrekare. Otelin en üst katındaki dev süit modern minimalist tarzda döşeli. Ancak geleneksel Türk unsurları da ön planda.

Haberin Devamı

TÜRK EKİP HİZMET EDECEK

Ayrıca Lopez’in konaklaması sırasında aksaklık olmaması için otel personeli daha şimdiden alarma geçirildi. Kendisine hizmet edecek personelin tamamı Türk. Bu arada otel yetkilileri, Lopez için Türk damak tadını yansıtan yemeklerinden özel bir mönü oluşturdu.
Sanatçının kalacağı süitte köklü değişiklikler de yapıldı. Duvarlardaki ses yalıtım sistemi güçlendirildi, mobilyalardan bazıları değişti, en önemlisi de süitteki ‘king bed’ olarak tanımlanan büyük ebatlardaki yatak yenilendi. Ve o yatakta ilk kez bir geceliğine benim yatmama izin verildi.
Bu yatak at kılından. Böylece Jay Lo hiç terlemeden uyuyabilecek. Yatak, bir çekirdek ailenin rahatça uyuyabileceği genişlikte. İki tane dev kuş tüyü yastığı var. Yattığınız yerden Dubai manzarasını seyredebiliyorsunuz. Lopez isterse bu dev yatağın etrafı cibinlik gibi tüllerle kaplanacak.

PALMİYE ADASI

Palmiye Adası, 7 milyon metrekare alana yayılmış yapay bir bir ada. Yapımında 17 milyon ton kaya ve kum kullanıldı. Adanın etrafı 12 kilometre uzunluğunda, Hilal şeklinde dalgakıranlarla çevrili. Bu dalgakıranlar 4 metre yüksekliğindeki dalgaları kesebilecek güçte ve yükseklikte. Palmiye Adası’nın tasarımı dünyada hiçbir yere benzememek üzere yapıldı. 100’ün üzerinde mühendis projenin her aşamasında çalıştı. Uzaydan çıplak gözle görülebilen adaya 12 binden fazla palmiye ağacı dikildi.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!