James Cameron, Kıvanç Tatlıtuğ’a övgü yağdırdı

Güncelleme Tarihi:

James Cameron, Kıvanç Tatlıtuğ’a övgü yağdırdı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2011 00:00

Ünlü yönetmen James Cameron, 4 Şubat’ta vizyona girecek yeni filmi “Sanctum”un Los Angeles’taki galasında bir araya geldiği Kıvanç Tatlıtuğ’a övgüler yağdırdı. “Bu adam yıkılıyor. Hem yakışıklı,hem iyi oyuncu,üstelik iyi de bir dalgıç. Daha ne olsun” diyen usta yonetmen, Tatlıtuğ’un iletişim bilgilerini istedi.

Haberin Devamı

“Titanic” ve “Avatar” gibi olay filmlerin ünlü yönetmeni James Cameron’ın yönetici yapımcılığını üstlendiği “Sanctum”un galası, cuma akşamı Los Angeles’ta yapıldı. Tüm dünyada 4 Şubat’ta vizyona girecek filmin galasına katılanlar arasında, rol aldığı dizilerle Ortadoğu’nun yıldızı haline gelen Kıvanç Tatlıtuğ da vardı. Tatlıtuğ, gösterimin ardından Cameron ile bir araya geldi. 

Söze “Türkiye ve Ortadoğu’da çok popüler olduğunuzu biliyorum” diyerek başlayan usta yönetmen, “Gümüş “, “Aşk-ı Memnu” ve “Ezel” dizilerinden oluşan kısa videosunu izledikten sonra yakışıklı oyuncuya övgü yağdırdı.
 
YAKIŞIKLI ÇOCUK PSİKOPATA DÖNDÜ  

Özellikle “Ezel”de canlandırdığı Sekiz karakteri karşısında beğenisini açıkça ifade eden James Cameron, “Gümüş” ve “Aşk-ı Memnu” görüntülerinin ardından Sekiz karakteriyle ekrana geldiğinde “Vayy, yakışıklı çocuk birden psikopata döndü. İzlediğimiz bu kadar az görüntü bile bize Kıvanç’ın her kalıba girebilen etkileyici bir oyuncu olduğunu gösteriyor” dedi.

Kendisi de dalgıç olan ve son filmi “Sanctum”ta bir su altı mağarasında mahsur kalan dalgıçların hikayesini anlatan James Cameron, Kıvanç Tatlıtuğ’un da sertifikalı bir dalgıç olduğunu öğrendiğinde ise şunları söyledi: “Bu adam yıkılıyor.Hem yakışıklı, hem iyi oyuncu, üstelik iyi de bir dalgıçmış. Daha ne olsun!”

TÜRKİYE 3D FİLM ÇEKMEYE MÜSAİT

Tatlıtuğ’un oynadığı THY reklamının gösterimi sırasında “Burası neresi?” diye soran James Cameron, yanıtı Tatlıtuğ’dan önce “Sanctum”un yönetmeni Alister Grierson’dan aldı: “Ben biliyorum, burası İstanbul. Ben gittim, gerçekten çok etkileyici bir şehir.” Bu arada Kıvanç Tatlıtuğ’un Nicolas Cage’in de şu sıralar film çekimi için Kapodokya’da bulunduğunu hatırlatması üzerine James Cameron “Türkiye, 3D çekmeye müsait doğal platolara sahip, film çekmek için üzerinde düşünülecek bir ülke” dedi. Tatlıtuğ’un kendisini Türkiye’ye davet etmesi üzerine ise “Sizinle yeniden görüşmeyi isterim, lütfen kartınızı bana bırakın” diyerek ondan iletişim bilgilerini istedi. Kıvanç Tatlıtuğ odadan çıkarken, JAmes Cameron yapımcı-yönetmen arkadaşlarıyla Ayasofya üzerine sohbete devam ediyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!