Ivana Sert kendi stilini açıkladı!

Güncelleme Tarihi:

Ivana Sert kendi stilini açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2016 13:07

İşte Benim Stilim 2016 stil yarışmasının sevilen jüri üyesi Ivana Sert, kendi stilini açıkladı. Tarzı ve stili ile damga vuran “Moda İkonu” Ivana Sert’ in stili oldukça etkileyici. Her kıyafetinde olduğu gibi bunda da oldukça başarılı. Peki Ivana Sert’ in işte benim stilim dediği o stil ne? İşte Detaylar…

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde moda ikonu Ivana Sert, bir erkek giyim markasının İzmir’de bulunan fabrikasının açılışı için düzenlenen defilede podyumda yerini aldı. Sert, defilede erkek kıyafeti giyerek erkek mankenler ile birlikte podyuma çıktı. Moda ikonu, kıyafeti ile podyumun tozunu attırdı.

Kıyafetini Kendi Tasarladı…

Ivana Sert, defilede giydiği maskülen tarzdaki kıyafeti Torres yönetim kurulu üyesi ve tasarımcı Serdar Çakırlı ile birlikte tasarladı. Defilenin finalini yapan Sert’ e erkek mankenler de eşlik etti. Ivana Sert, “Maskülen, yani kadınlara yönelik erkek giyim tarzındaki kıyafet tasarımları ile bu tarzı seven hanımlara hitap eden kıyafetler yapabiliriz. Maskülen tarzı çok seviyorum” dedi.

Ivana Sert Kimdir?

Ivana Sert, 25 Ekim 1979 yılında dünyaya geldi. Sırp asıllı olan Sert “ Moda İkonu” unvanı ile tanınıyor. Kariyerinde sunucu, stilist, moda tasarımcısı, girişimci, iş kadını, manken gibi birçok unvan bulunuyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!