İtalyan yıldızlar beyazperdede

Güncelleme Tarihi:

İtalyan yıldızlar beyazperdede
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2013 01:52

Dört yıldır devam eden ‘İtalyan Sinemasıyla Buluşma’ etkinlikleri 29 Kasım Cuma günü Beyoğlu Cine Majestic Sineması’nda başlıyor.

Haberin Devamı

Dünya festivallerinde beğeni toplamış İtalyan filmleri izlenebilir

Roberto Ando, Paolo Zucca, Maria Sole Tognazzi gibi usta yönetmenler... Toni Servillo, Margherita Buy, Antonio Albanese, Stefano Accorsi, Valerio Mastandrea gibi parlak oyuncular... Tüm bu isimlerin yer aldığı filmler gösterilecek ‘İtalyan Sinemasıyla Buluşma’da 5 Aralık’a kadar.
Etkinlikler, 29 Kasım Cuma günü saat 20.30’da yönetmeni Maria Sole Tognazzi’nin de katılımıyla gösterilecek olan ‘Yalnız Geziyorum’ filmiyle başlayacak.
Öne çıkan diğer filmler arasında Roberto Ando’nun yönettiği ve Toni Servillo, Valerio Mastandrea ve Valeria Bruni Tedeschi’nin rol aldığı ‘Yaşasın Özgürlük’ var. Pek çok festivalden ödülle dönen filmde politik gerilim ön planda. Paolo Zucca’nın yönetip Stefano Accorsi, Geppi Cucciari, Benito Urgu gibi isimlerin oynadığı ‘Hakem’de ise Sardinya üçüncü ligindeki iki takım ve bir hakemin ilginç hikâyesi anlatılıyor.
‘İtalyan Sinemasıyla Buluşma’nın bir diğer önemli filmi de Bruno Oliviero’ya ait. Silvio Orlando, Giuseppe Battiston ve Sandra Ceccarelli gibi önemli isimlerin yer aldığı ‘İnsan Faktörü’, işkolik müfettiş Monaco’nun yaşadıklarını, hayatı yeniden keşfetmesini derin bir dille anlatıyor. Gianni Amelio’nun yönettiği ‘Korkusuz’ ise azla yetinmeyi, parasız da mutlu olmayı bilen herkesin sıradışı bulduğu bir kahramanın öyküsüne odaklanıyor. Başrollerde Antonio Albanese, Livia Rossi ve Gabriele Rendina var.
‘İtalyan Sinemasıyla Buluşma’nın film gösterimleri Beyoğlu Cine Majestik Sineması’nın 4 numaralı salonunda yapılacak. Biletler 5 TL. Kapıdan alınabilir. (212) 244 97 07

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!