GeriKelebek İtalyan kadın başaşçıdan yemek kursu
Paylaş
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
    0
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

İtalyan kadın başaşçıdan yemek kursu

İstanbul Mövenpick Hotel’in her cumartesi düzenlediği yemek kurslarının bu haftaki konusu İtalyan yemekleriydi. Türkiye’nin ilk kadın Başaşçısı Lorraine Sinclair tarafından, verilen kursa, ünlü mankenler Arzu Pavloya ve Müge Cinman da katıldı. Katılımcılar krema ve kıymalı domates sosla sunulan bonfile ‘Rinforzi Della Cassa’, Armagnac ile pişirilmiş süt danası ‘Vitello con Armagnac de Milanese’, domates ve kırmızı şarap sos ile pişirilmiş tavuk ‘Pollo Bosciolla’, marine edilmiş deniz ürünleri ‘Fritto Mista’ ve Fettuccini hazırlamayı öğrendiler. Kurs bitiminde, İtalyan yemeği meraklısı katılımcılara sertifikalarıyla birlikte, günün anısına özel olarak dizayn edilmiş önlük hediye edildi.

Yorumları Göster
Yorumları Gizle