İstediğim tek şey eğlenmek!

Güncelleme Tarihi:

İstediğim tek şey eğlenmek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 1999 00:00

Haberin Devamı

Cindy Crawford'la beraber ‘‘top model’’ efsanesini yaratan Claudia Schiffer da çağa uydu.

Artık Haute Couture'ün sadece kendi seçtiği isimleriyle çalışıyor. Aslında çalışmaktan çok kendine zaman ayırıyor... Diğer taraftan Sihirbaz David Copperfield ile beş yıldır süren ‘‘daimi nişanlılığını’’ bitirmiş durumda. Copperfield'in hayatından çıkmasıyla beraber ‘‘ortalıkta öpüşmem, elele tutuşmam’’ ilkeleri de yok oldu.

Önce Bruce Hoeksamar isimli bir moda desinatörüyle Ibiza adasında sarmaş dolaş fotoğrafları yayınlandı. Çok geçmeden de milyarder iş adamı Tim Jeffries ile yaşadığı aşkla gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde 29 yaşına basan Schiffer, Hello Dergisi'nde yayınlanan röportajında eskiden çok daha farklı seyreden hayatını ve ‘‘imajını’’ anlattı..

Claudia, son günlerde David Copperfield'den ayrıldığına ve Majorca'da Tim Jeffries ile beraber olduğuna dair söylentiler yaygınlaştı. Durumu açıklar mısın?

Hayatımın şu döneminde istediğim tek şey, doyasıya eğlenmek. Mümkün olduğu kadar çok eğlenmek istiyorum. Hepsi bu.

Bir erkekte en fazla nefret ettiğin özellik nedir?‘‘

Aşırı tutuculuktan nefret ederim. Maço olmaya çalışan erkeklerden tiksinirim.

Aşk sözcüğü senin için ne anlam taşıyor?

Aşk, ihtiyacın olduğu zaman yanında bulunan kişiye karşı beslenen duygulardır. Güvenebileceğin ve birlikte iyi vakit geçirebileceğin bir erkeğe yakınlaşmanı sağlayan duygulardır. Evet aşk güven demektir.

Geçenlerde 29 yaşına bastın. Doğum gününü nasıl geçirdin?

O gün sabahleyin villamın yüzme havuzunda yüzdüm. Sonra da akşam vereceğim partinin hazırlıklarıyla ilgilendim. Dostlarımın hepsi partiye geldi. Evimin terasında hep birlikte yemek yedik sonra da dansetmeye gittik. Sabahın altısına kadar dansettik.

Sana göre bir modelin mesleğinde zirveye ulaşacağı belli bir yaş var mıdır?

Hayır. Bunu hiç düşünmedim. Eğer gerçekten başarılıysanız, asla yaş sınırı olmaz. örneğin İsabella Rossellini'ye bakın. O hala bu meslekte çalışıyor. İnsan yaşı ilerledikçe bazı gerçekleri daha iyi anlamaya başlıyor. Ben 21 yaşıma geri dönmeyi hiç istemezdim. Çünkü şimdi kendime daha çok güveniyorum. Ne istediğimi biliyrum. Ve de hayatı çok daha iyi anlıyorum.Üstelik bir kadın güzel olmayı da yıllar yılı sürdürebilir.

Süper model meslektaşlarınızın bazıları örneğin Cindy Crawford ve Elle MacPherson anne oldular. Sen de çocuklarının olmasını ister misin?

Belki bir gün. Ama kesinlikle şimdi değil.

Para seni mutlu etti mi?

Para yapmak istediğim şeyleri yapma olanağını bana sağladı

Şanslı olduğunu söyleyebilir misin?

Evet, gerçekten çok şanslıyım. Her şey bir yana, harika bir ailem var. Annem, babam ve kızkardeşim gayet iyi insanlardır. Ayrıca çok iyi arkadaşlarım da var.

Ünlü olunca nelerden vazgeçmek zorunda kaldın?

Öncelikle mahremiyetim kalmadı. Bunun dışında herkesin beni tanıması rahatsızlık vermiyor. aksine tanınmaktan hoşlanıyorum.

On yıl sonra nerede olacaksın , bunu hiç düşündün mü?

Hiç fikrim yok. on yıl çok uzun bir süre. Ben hayatı dakikası dakikasına yaşamaya bakıyorumEn fazla bir yıl sonrası için plan yaparım.

On yıl önce bir diskotekte keşfedildiğin günden bu yana hangi özelliklerini koruyabildin?

Çocukluğumda sahip olduğum duygular ve uyduğum prensipler bugün de geçerliliklerini koruyor. Fakat bunların dışında gerçekten çok değiştim. Artık kendimden eminim ve ne istediğimi biliyorum. Şu sıra çok mutluyum. Kendimden ve hayatımdan memnunum.

İşte yeni damat!

Tim Jeffries, Avrupa'nın en yakışıklı ve en ünlü bekarlarından biri.

Prens Andrew'nun eski sevgilisi Koo Stark ile kısa bir evlilik yaşamıştı.

Sevgilileri arasında Elle MacPherson ve Ines Astre da var.

Eski dostların çöpçatanlığını moda yaratıcısı Valentino yaptı. Yatında verdiği bir davette Claudia Schiffer ile Tim Jeffries'i yanyana oturttu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!