İşte Reina'04

Güncelleme Tarihi:

İşte Reina04
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2004 00:59

İstanbul’un gözde eğlence merkezlerinden Reina dün akşam yaza merhaba dedi. Mekanın sahibi Mehmet Koçaslan, bu sezon Reina’daki ilkleri Kelebek’e anlattı.

Urla’dan zeytin ağacı

Bu yıl, Reina’da en büyük yenilik içinde altı tane zeytin ağacının olması. Urla’dan özel olarak getirdiğimiz bu yüzyıllık zeytin ağaçlarını Reina’nın çeşitli yerlerine diktik. Zeytin, barışın, dostluğun ve güvenin simgesi olduğu, bütün kutsal kitaplarda adı geçtiği için... Bu zeytin ağaçlarını dikerek topluma bir mesaj göndermek istedim. Umarım amacına ulaşır.

Localara ağırlık verdik

Reina’da 10 restoranımız var. Bu mekanlarda toplam 1100 kişi yemek yiyebilecek. Bu yılki bir başka değişiklik ise sahil kısmına koyduğumuz localar. Mesela ‘Zeytin Gölgesi’ adını verdiğimiz 12 kişilik bir locamız var. Boğazı bir uçtan, diğer uca kadar görebiliyor. Bu yılki dekorasyonumuzu Barbara Pensoy yaptı. Herkes evine gelmiş gibi rahat ve huzurlu olacak.

Şort olur ama pazarları

Biz buraya iş yemeklerini, cemiyet yemeklerini çekmeye çalışıyoruz. Bu ağırlığı yakalayabilmek için de, bazı şeylere dikkat etmemiz gerek. Dolayısıyla bu ambiansı bozacak kıyafetteki kişileri içeriye almamaya çalışıyoruz. Saygı ve özen istiyoruz açıkçası. Pazar günü bermuda şortla alıyorum, çünkü tatil günüdür. Ama hafta arası ortama uygun olmuyor.

KİMLİK KARTI

Restoranlar:Benihana (Japon), Dragon (Çin), G by Karaf (Balık), Köşebaşı (Kebap), Mio (İtalyan), Niş (Akdeniz), Reina Restaurant (Dünya), S-Cafe (Dünya), Woks (Dünya), Zarifi (Karma). Kişi başına fiyat 60-80 milyon arasında değişiyor.

Giriş ücreti:Hafta içi ücretsiz. Cuma ve cumartesi günleri kişi başı 30 milyon. (Bir yerli ya da yabancı içki dahil.)

Müzik türü:Müzik direktörü Suat Ateşdağlı. Yemekte etnik müzik yapılacak, gece ise günün sevilen yerli ve yabancı parçaları çalınacak.

Otopark:Beş otopark ile sözleşme yapıldı. 500 araç kapasiteli otopark hizmette olacak. Porsche kartı olanların araçları VIP otoparka alınacak. Denizden ulaşım da mümkün.

Kapasite: 1100 kişilik yemek kapasitesiyle birlikte mekanda 3500 kişi eğlenecek.

Kapılarda gece görüş kameraları bulunacak

Kapıda 50 vale, mekanda 40 güvenlik görevlisi görev yapacak. Dört giriş kapımız olacak. Zarifi ve G by Karaf’ın kapısı, Porsche kapısı, VIP müşterilerinin ve normal müşterilerin girdiği ana kapı, deniz kapısı.

Her kapıya ve mekanın içine gece görüşlü kameralar yerleştirdik. Bir de çift anahtarlı özel kasalar yaptırdık. Silahı olanlar, silahlarını kimseye teslim etmeden, bu çift anahtarlı kasalara koyup, anahtarları da yanına alacaklar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!