İşte gençlerin gözüyle "yaz"

Güncelleme Tarihi:

İşte gençlerin gözüyle yaz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2006 00:00

e-kolay.net, mizah sayfalarında yaz mevsimiyle ilgili bir anket yayınladı. Gençlerin yaz mevsiminden beklentisinin eğlenceli bir dille ele alındığı anketin sonuçları da bir o kadar eğlenceli. Ankete katılan 12 bin gence göre, yaz mevsimi sadece sıcak değil, aynı zamanda aşk ve karşı cins de demek!

Slip mayo mu? Almayayım, alana da mani olmayayım!

12 bin kişinin katıldığı ankette, gençlerin slip mayoya katlanamadığı ortaya çıktı. Katılımcıların yüzde 42’si slip mayoyla yüzenler için "Yazın buna dayanılmaz... Asla" derken, yüzde 30’u da aynı cümleyi göbeğini kaşıyanlar için kullandı. Yüzde 27 ile üçüncü sırayı ise elbiseyle yüzenler aldı. 

Yaz geldi, göbeklere özgürlük!

Katılımcıların yüzde 48’i yaz gelince kızların göbekleri fora ettiğini söyledi! Katılımcıların "yaz" denince akıllarına gelen diğer iki konu ise "hep diyet, hep diyet" ve "şıpıdık terlikler" oldu...

Yaz aşkının yeri başka!

Ankete katılanların yarısına yakını (yüzde 48) "Aşktan yana şansım yok" derken, bu yaz mutlaka aşkı bulacağına inanan umutluların oranı yüzde 26’da kaldı. Bir de fazlasıyla aşk acısı çekmiş olanlar var ki, "Aman, aşk benden uzak dursun" diyorlar (yüzde 25).

Tatile kiminle gitmeli?

Yaz aşklarını yakalamak için tatile gitmek gerekir elbette ama nasıl? e-kolay.net mizah kullanıcılarına göre en iyi tatil, sevgiliyle gidilen tatildir (yüzde 51). Ama kimileri için de arkadaşlarla (yüzde 27), yalnız (yüzde 13) ya da aileyle de (yüzde 8) çok keyifli bir tatil yapılabilir.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!