Nil Karataş kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Nil Karataş kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2016 22:34

Yeni sezona bomba gibi başlayan “İşte Benim Stilim 2016” aralarında Nil Karataş’ında bulunduğu birbirinden güzel ve stil sahibi 16 ünlü kadını bir araya getiriyor. Peki; İşte Benim Stilim 2016 yarışmacısı Nil Karataş kimdir? Nil Karataş kaç yaşındaıdr? Nil Karataş hakkında merak edilenler ve bilmek istediğiniz her şey haberimizde…

Haberin Devamı

Hepsi de kendi alanlarında başarılı olmuş ve kendini ispatlamış olan bayanlar İşte Benim Stilim 2016'da büyük ödül olan 100 bin lira için kendi aralarında mücadele ediyorlar. Stilinin yanında kemanıyla da adından sıkça söz ettiren Nil Karataş hakkında merak ettiklerinizi sizler için derledik.

Nil Karataş kimdir

Nil Karataş Kimdir?

Nil karataş, 1986 yılında İstanbul’da doğdu. İlk olarak “Yemekteyiz” programı ile tanıdığımız Nil Karataş, bu programdaki polemikleri ve kemanıyla Türk halkının beğenisini kazanmayı başarmıştı.

Daha sonra Nil Karataş, “O Ses Türkiye” yarışmasına da katılarak büyük bir başarı yakalamış ve Türk halkının zihninde yer etmiştir.

Haberin Devamı

Katıldığı iki yarışma programı ile televizyon izleyicisi tarafından fark edilmeye ve tanınmaya başlayan Nil Karataş, keman çalmayı çok seviyor. Katıldığı yarıma programlarının ardından ciddi bir başarı elde eden Karataş, “Mühür” isimli albümünü çıkararak iyi bir çıkış yakaladı.

Öykü Serter’in sunumunu üstlendiği ve jüri üyeleri arasında Hakan Akkaya, Ivana Sert, Neslihan Yargıcı ve Uğurkan Erez'in bulunduğu İşte Benim Stilim 2016, bu sezon birbirinden güzel, başarılı ve stil sahibi ünlü bayanı bir araya getiriyor.

Büyük Ödül 100 Bin Lira!

İşte Benim Stilim 2016 yarışmacıları arasında; Aslızen, Berna Öztürk, Esra Sönmezer, İnci Pars, Pelin Suade, Elif Ece Uzun, Nil Karataş, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Yeşim erçetin, Yasemin Öztürk, Simge Tertemiz, Hatice Çarpar ve Neslihan Önder Yer alıyor.

Televizyon ekranlarının reyting rekorları kıran yarışma programını hafta içi her gün 15:30’da, TV8 ekranlarında izleyebilirsiniz. Eleme gecesi ise her Cuma saat 20:00’de Tv8'de.

BAKMADAN GEÇME!