İşte Benim Stilim bu hafta kim elendi? İki isim veda etti!

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilim bu hafta kim elendi İki isim veda etti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2016 17:51

TV 8 ekranlarının sevilen stil yarışması İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler’ de heyecan dolu bir eleme gecesini daha geride bıraktık. Ünlülerden biri yarışmaya veda etti. İşte Benim Stilim'de bu hafta Hatice, Elif ve Sevil elenecek isimler arasındaydı. Peki; İşte Benim Stilim 2016'da bu hafta kim elendi? İşte detaylar...

Haberin Devamı

TV 8'in sevilen moda ve tarz yarışması programı İşte Benim Stilim 2016'da eleme heyecanı yaşanıyor. Birincilik ve büyük ödül için yarışan yarışmacılar, en stil sahibi olabilmek adına birbirleriyle mücadele ediyorlar. Peki; İşte Benim Stilim 2016'da bu hafta kim elendi? İşte Benim Stilim'de elenen isimler belli oldu.

Haftanın konsepti “Kostüm Partisi”

Her konsepti birbirinden olay olan İşte Benim Stilim 2016’ da bu haftanın konsepti “Kostüm Partisi”. Yarışmacılar, kostüm partisi için en uygun ve en tarz kombini yaparak jürinin karşısına çıkacak. Kıyasıya rekabet yaşanacak olan yarışmada, İşte Benim Stilim izleyicileri heyecana ve eğlenceye doyacak.

İŞTE BENİM STİLİM KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler 29 Ocak 2016 Cuma günü yayınlanan gala gecesi bölümünde iki yarışmacı elendi.

Haberin Devamı

Yarışmacılardan Hatice, Sevil Uyar ve Elif Ece Uzun eleme potasına kaldı. Gecenin konsepti olan “Kostüm Partisi” konseptine uygun olarak hazırlanan ve performanslarını sergileyen yarışmacılar, ilk olarak yarışmacı arkadaşlarının sonra da jüri üyelerinin yorumlarını aldılar.

Jüri, üç yarışmacı arasından gala gecesinde yarışmaya veda eden ilk ismin Elif Ece Uzun’ un olmasına karar verdi. Eleme gecesinin sonunda jüri bu defa Hatice’ nin ismini verdi ve yarışmaya veda eden ikinci yarışmacı Hatice oldu. Heyecan dolu dakikaların ardından 10 bin lira ödülü Simge Tertemiz aldı.

10 Bin TL Para Ödülünü kim kazandı?

Kostüm partisi konseptli gala gecesinde büyük çekişme yaşandı ancak gecenin sonunda 10 bin liranın sahibi olan yarışmacı Simge Tertemiz oldu.

Gecenin Sürpriz Konuğu kim?

Sunuculuğunu Öykü Serter’ in yaptığı, Ivana Sert, Hakan Akkaya, Uğurkan Erez ve Neslihan Yargıcı’ nın jüri üyeliğini yaptığı İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler yarışmasının bu haftaki sürpriz konuğu Faik Öztürk oluyor. Şarkıları ve esprili diyalogları ile geceye renk katacak olan Öztürk, yarışmacıları nasıl eleştirecek?

Yarışmaya Yeni Kurallar Geldi…

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler’ in sunuculuğunu yapan Öykü Serter, İşte Benim Stilim final gecesinin 5 Şubat 2016 Cuma günü yapılacağını, hafta içinde her gün en kötü kombini yapan yarışmacının eleneceğini, Cuma günü gündüz yapılacak olan yayında finalistlerin belli olacağını açıklayarak yarışmanın yeni kurallarını belirtti.

Haberin Devamı

Faik Öztürk kimdir?

13 Nisan 1962 yılında Elazığ Ağın’ da dünyaya gelen Öztürk, iş adamı. Safiye Soyman ile ilişkisi başlayan Faik Öztürk ısrarlar üzerine bir televizyon programına katıldı. İzleyicinin beğenisini kazanan Öztürk, sonrasında birçok televizyon programına katıldı.

İşte Benim Stilim bu hafta kim elendi İki isim veda etti

Nur Yerlitaş İşte Benim Stilim 2016'ya geri dönüyor!

3 sezon İşte Benim Stilim'de jüri üyeliği yapan Nurella, Nur Yerlitaş yarışmaya geri dönüyor. Yapımcı ile anlaşan Nur Yerlitaş'ın aylık 400 bin TL alacağı söyleniyor.

Jüride; Neslihan Yargıcı, Hakan Akkaya, İvana Sert ve Uğurkan Erez’in yer aldığı “İşte Benim Stilim 2016 Eleme Gecesi” Öykü Serter’in sunumu ile 29 Ocak Cuma akşamı 23.15’de TV8’de.

BAKMADAN GEÇME!