İşte Benim Stilim 2016 son bölüm kim elendi? - izle

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilim 2016 son bölüm kim elendi - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2016 22:41

15 Ocak Cuma akşamı İşte Benim Stilim 2016 yarışmasında kim elendi? İzleyicilerin merakla bekledikleri bu sorunun cevabı belli oldu. İnci Pars'ın koruma altına alındığı İşte Benim Stilim 2016'ya veda eden isim Neslihan Önder oldu. Peki; Neslihan Önder kimdir? İşte detaylar...

Haberin Devamı

TV8 ekranlarında hafta içi hergün, hafta sonları ise akşam kuşağında canlı yayınlanan moda ve tarz yarışması İşte Benim Stilim 2016 eleme gecesi yine heyecan dolu anlara sahne oldu. İzleyicilerin merakla bekledikleri 'bu hafta kim elenecek?'' sorusunun cevabı belli oldu. 

İşte Benim Stilim 15 Ocak eleme gecesinin konsepti ''Yeşilçam'' oldu. Konuk jüri koltuğunda ise bu akşam Yeşilçam'ın iki önemli ismi Perihan Savaş ve Serdar Gökhan oturuyor.

İşte Benim Stilim 2016 son bölüm kim elendi - izle

15 Ocak İşte Benim Stilim eleme gecesinde elenecek yarışmacılar arasında Neslihan Önder, İnci Pars ve Yeşim Erçetin elenecek isimler arasında yer aldılar.

15 Ocak'taki İşte Benim Stilim 2016 eleme gecesinde farklı bir eleme yöntemi uygulandı. Eleme potasındaki yarışmacılar program başladıktan hemen sonra performanslarını sergilediler ve jüri karşısına çıktılar. Jürinin eleme potasındaki yarışmacılardan bir tanesini kurtarma imkanı vardı.

Haberin Devamı

Yarışmacılar tarafından yapılan oylama sonucunda elenecek isim olarak Neslihan Önder ve Yeşim Erçetin ön plana çıktı.

İşte Benim Stilim jürisi eleme adaylarını ''Yeşilçam'' performanslarına göre değerlendirdiler. Jürinin koruma altına aldığı yarışmacı ise İnci Pars oldu. Neslihan Önder ve Yeşim Erçetin için jüri üyelerinin kullandıkları oylar şöyle; 

Hakan Akkaya: Neslihan

Uğurkan Erez: Yeşim

Perihan Savaş: Neslihan

Neslihan Yargıcı: Neslihan

Serdar Gökhan: Neslihan

İvana:  Neslihan

Jüri oylaması sonucunda Neslihan Önder, İşte Benim Stilim 2016'ya veda etti.

Neslihan Önder, İşte Benim Stilim 2016'ya Veda Etti!

Öte yandan Turist Ömer (Sadri Alışık) kombiniyle jüriden gecenin en yüksek puanını alan Sevil Uyar 10 bin liralık haftanın ödülünün sahibi oldu.

İşte Benim Stilim 2016 ünlüler kadrosundan geçtiğimiz hafta yeni yılın ilk eleme gecesi gerçekleşmişti. 8 Ocak Cuma günü yapılan jüri oylaması sonucunda Esra Sönmezer, İşte Benim Stilim 2016'ya veda etmişti.

 

BAKMADAN GEÇME!