İşaretimizi koyduk, adı nişan

Güncelleme Tarihi:

İşaretimizi koyduk, adı nişan
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2013 09:19

“İşler Güçler” dizisinin yıldızı Ahmet Kural, sevgilisi Burcu Kıratlı ile evlilik yolundaki ilk adımı attı, nişanlandı.

Haberin Devamı

“İşler Güçler” dizisinde başrol oynayan Ahmet Kural, gazeteci Kenan Erçetingöz’ün kızı Burcu Kıratlı ile nişanlandı. Nişan töreni, önceki akşam Maslak Sheraton Otel’de hizmet veren Qubbe’de yapıldı. Genç çiftin yüzüklerinin kurdelesini Orhan Gencebay kesti, ikili ilk danslarını da Gencebay’ın “Dokunma” şarkısı eşliğinde yaptı. “İşler Güçler” ekibinin de çifte bir sürprizi vardı. Sette çekilen, arkadaşlarının nişanla ilgili konuşmalarının yer aldığı sürpriz video, Kural ve Kıratlı’yı çok mutlu etti. Nişan törenine katılanlar arasında Sevim Emre-Orhan Gencebay, Yeliz Şar, Tolga Güleç, Ümit Erdim, Fettah Can, Murat Cemcir, Sadi Celil Cengiz, Ceren Moray, Burak Satıbol, Şinasi Yurtsever vardı.

Ceketteki ter izi 
   
Yaklaşık üç aydır aşk yaşayan Tolga Güleç ve Yeliz Şar, nişan törenine birlikte katıldı. İkili, artık ilişkilerini saklama gereği duymadıklarını söyledi. İki yıldır tanıştıklarını belirten Güleç, “Arkadaşlığımız sonradan aşka dönüştü. Bir anda elektriklenme oldu” dedi. Güleç’in ceketindeki ter izi de dikkatten kaçmadı.

Haberin Devamı

Ayağıma güller serdi

Burcu Kıratlı, Ahmet Kural’ın nasıl evlenme teklif ettiğini anlattı: “Ahmet ayağıma güller serdi. 50 kişinin ‘Burcu, Ahmet’le evlen’ diye seslendiği güzel bir video hazırlamıştı. Ertesi gün de ‘Seni seviyorum’ yazılı kocaman bir pankartla çıktı karşıma. Birazcık nazlandım, sonra kabul ettim.” Ahmet Kural da “İşaretimizi koyduk, adı nişan. En kısa zamanda da evlenmek istiyorum. Birbirimizi çok seviyoruz. Attığımız her adımda mutluluk duyuyoruz” dedi.

Gecenin sürprizi ise altı aydır beraber olduğu turizimci çocukluk aşkı Faruk Salman ile 2013’ ün ilk dakikalarında nişanlanan Deniz Seki’ nin nişana katılması oldu. Son derece mutlu olduğu dikkatlerden kaçmayan Seki, sevgilisiyle birlikte apar topar nişan töreninin yapıldığı alana geçti.

Nişanlısıyla geldi

Deniz Seki, mekâna 2013’un ilk dakikalarında nişanlandığı turizmci Faruk Salman’la geldi.      

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!