İşadamı kocası sıcak çayla yakmış

Güncelleme Tarihi:

İşadamı kocası sıcak çayla yakmış
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2008 00:00

Kıbrıs’ın en zengin işadamlarından gösterilen Erhan Kanioğulları ile şarkıcı eşi Tuğba Özerk bugün Beykoz Adliyesi’nde karşı karşıya geliyor.

Haberin Devamı

TUĞBA ÖZERK FOTOĞRAFLARI

“lo lo” şarkısıyla şöhreti yakalayan şarkıcı Tuğba Özerk’ın ani boşanma kararı herkesi şaşırttı. Kıbrıslı işadamı Erhan Kanioğulları ile 2 yıllık evliliğini bitirmek için mahkemeye başvuran Özerk’in, boşanma nedeni merak konusu olmuştu. Özerk’in annesi Günay Kapani bile damadı Kanioğulları’nı savunan açıklamalar yaparak “Kızım çok şanslıydı. Oğlum gibi sevdiğim damadım vardı. Tuğba’nın kaprislerine bile tepki göstermiyordu. Kızım kendinde değil ona asistanı büyü yaptı” demişti. Bu sözlerin ardından gözler Tuğba Özerk’e çevrilmişti. Ancak genç şarkıcı hep suskunluğu tercih etmişti. Yaptığım araştırmada eşinden boşanmak için dava açan genç şarkıcının eşinin dayak ve hakaretlerinden şikayetçi olduğunu öğrendim. İşte Özerk’in dava dilekçesinde yer alan avukatı Şenol Çilek’in önemli iddiaları:

Haberin Devamı

* Davalı hakaretler içeren söylevlerinin ötesinde 1 yıl gibi kısa sayılacak sürede müvekkilimi 3 kez şiddet uygulayarak dövmüştür. Müvekkilimin vücudunda morluklar oluşmuş, konserlerine dahi bu haliyle çıkmak zorunda kalmıştır.

* Kıbrıs seyahati dönüşünde müvekkilime uçakta, herkesin gözü önünde hakaret ve sövmelerde bulunmuştur. Uçaktaki kavganın sebebi ise davalının kumara olan düşkünlüğünün müvekkilim tarafından eleştirilmesidir.

* Boşanma davası açıldıktan sonra ‘ofisimizde ’yapılan görüşmede bile davalı müvekkilimin üzerine “boyun ve göğüs kısmına” sıcak çay fırlatarak, tokat atmıştır. Bunun sonucunda müvekkilimin boyun sol yanında ve ön yüzünde yanma meydana gelmiştir. Bu konuyla ilgili olarak da Şişli Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuş olup soruşturma devam etmektedir.

* Müvekkilime “...... sen beni sevmesen benim hata ve yanlışlarım için benle son ........ seni bu evlilikte çok kırdım, doğru bunu kabul ediyorum....” diye mail atarak evliliğinin bu noktaya gelmesinde kusurun kendisinde olduğunu açıkça ortaya koymuştur. (vatan)
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!