İpekçi esintisi

Güncelleme Tarihi:

İpekçi esintisi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2007 00:00

Antalya'daki bir gece kulübünde düzenlenen Moda Partisi'nde Cemil İpekçi'nin 2007- 2008 kreasyonunu birbirinden ünlü mankenler tanıttı. Osmanlı çizgilerinin hakim olduğu kıyafetler, büyük beğeni topladı.

Haberin Devamı

Foto galeri - Cemil İpekçi defilesinden fotoğraflar...

Turizm kenti Antalya'daki Aura Eğlence Merkezi, dün gece Moda Partisi'ne ev sahipliği yaptı. Ünlü modacı Cemil İpekçi'nin 2007- 2008 kreasyonu için gece kulübünün içine dev podyum kuruldu. Fashion TV ile ortaklaşa düzenlenen gecede İpekçi'nin Osmanlı çizgilerinin hakim olduğu, bikini, mayo, abiye, gecelik kıyafetlerinden oluşan kreasyonu tanıtıldı.

Defilede Türkiye'nin ünlü top modelleri Tuğba Özay, 2005 Türkiye Güzeli Hande Subaşı, Deniz Pulaş, Şebnem Schaffer, Seda Ertan, Merve Özkaran, Tuğçe Kurvan, Cansel Deniz, Ece Lytvynova, Julia Lescova, Simge Tertemiz, Elif Ece Uzun, Ebru Güzel ve Meral Sadullah görev aldı.

Koreografisini Ebru Ürün'ün yaptığı defilede kıyafetlerdeki renk kombinasyonu takdirle izlendi. Osmanlı motifleriyle süslenen kıyafetleri renkli taşlı kolye ve bilekliklerle bütünleştiren İpekçi'nin kreasyonunu tanıtan modeller, podyumda renk cümbüşü yarattı.

Haberin Devamı

Yaklaşık 1 saat süren defilenin finalinde Türkiye Güzeli Hande Subaşı, podyuma gelinlikle çıktı. Diğer mankenlerin de eşlik ettiği Subaşı, elindeki gelin çiçeğini İpekçi'ye verdi. Final seramonisi yapan mankenler ve İpekçi, defileyi izleyen 2 bin kişi tarafından ayakta alkışlandı.

Yeni kreasyonunda daha çok renkleri birbiriyle karıştırarak ortaya göze hitap eden kıyafetler çıkarttığını söyleyen Cemil İpekçi, defilede Türkiye'nin en iyi modellerinin görev aldığını belirtti.

Kendisiyle çalışabilecek manken profilini çizen İpekçi, “Defilelerimde mankenleri değil kıyafetlerimi tanıtıyorum. Manken podyumda kıyafetin önüne geçmemeli. Benim podyumuma çıkacak olan bir manken sportif olmalı. Gündeme çapkınlıkları ve aşk dedikodularıyla gelmeyenler olmalı” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!