Kayahan'ın eşi İpek Açar kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Kayahanın eşi İpek Açar kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2016 14:50

Ünlü şarkıcı Kayahan’ın eşi olarak tanınan İpek Açar kimdir? İpek Açar, kaç yılında, nerede dünyaya geldi? Kayahan ile nasıl tanıştı? İpek Açar ve Kayahan nasıl evlendi? İşte; İpek Açar hakkında merak edilen detaylar.

Haberin Devamı

Geçen yıl hayatını kaybeden müzik dünyasının önemli isimlerinden Kayahan’ ın eşi olan İpek Açar, 1975 yılında İstanbul’ da dünyaya geldi. Açar, Kadıköy Anadolu Lisesi mezunudur.

17 yaşındayken şarkı söylemek istiyor ve Kayahan ile tanışıyor. Bir yıl boyunca Kayahan’a vokalistlik yapıyor. Ancak, Kayahan ile aralarında güçlü bir aşk bağı kuruluyor. Bir süre birlikte yaşıyorlar ve evlenmeye karar veriyorlar.

Kendisinden yaşça oldukça büyük olan Kayahan ile dünya evine giriyor. Çiftin evlilikleri o dönemde çok konuşuluyor. Herkes, İpek Açar’ın Kayahan ile evliliğini sürdüremeyeceği yorumlarında bulunuyor.

Kayahan ile mutlu süren evliliğini bir evlat sahibi olarak taçlandırmak isteyen İpek Açar, Aslı Gönül isimli bir kız çocuk dünyaya getiriyor.

İpek Açar ve Kayahan’ın, kısa sürede biter gözü ile bakılan evlilikleri tam 22 yıl sürüyor. Sade ve dengeli evlilikleri ile örnek olan çift, evlendikleri dönemde kısa sürede ayrılık beklentisi olanların iddialarını yalan çıkartıyor.

Haberin Devamı

Kayahanın eşi İpek Açar kimdir

Yaşı ilerleyen Kayahan’ın hastalanması sonucunda İpek Açar, Kayahan ile evlenirken nikah masasında verdiği “Hastalıkta, sağlıkta birlikte olma” sözünü tutuyor.

Eşi Kayahan’ı hastalığının tedavi sürecinde bir an olsun yalnız bırakmayan ve eşine bir bebek gibi bakan İpek Açar, 3 Nisan 2015’de Kayahan’ın hayatını kaybetmesi ile yıkılıyor.

Uzun süre kendine gelemeyen İpek Açar, aradan 22 yıl geçmesine rağmen büyük bir aşk ile bağlı olduğu Kayahan’ın yokluğuna alışmakta zorluk çekiyor.

Kayahan ile çok mutlu bir evlilik hayatın süren İpek Açar, Kayahan’ın ölümünün acısını aradan neredeyse bir yıl geçmesine rağmen hala daha atlatamadı. Kayahan ile birlikte oturdukları evden taşınan İpek Açar, girdiği her odada Kayahan’ın hatıraları olmasına ve sürekli onun acısıyla yüzleşmesine daha fazla dayanamıyor.

Kayahan’ı ölümünün ardından her yıl anmak isteyen İpek Açar, yaşanmışlıkları anma taraftarı olmasından dolayı ölüm yıl dönümü olan 3 Nisan’da değil, doğum tarihi olan 29 Mart’ta anmaya karar veriyor.

BAKMADAN GEÇME!