İntikam diyeti

Güncelleme Tarihi:

İntikam diyeti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2007 00:00

Hollywood’un seksi yıldızları, terk edildiklerinde bunalıma girip şişmanlamak yerine artık diyet yapıyor. Bu diyetin bir de adı var; "İntikam Diyeti". US dergisi son sayısında aşkta kaybedip "İntikam Diyeti"ne başlayan yıldızları açıkladı.

İNTİKAM DİYETİ YAPAN ÜNLÜLERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Tavuk ve balığın sırrı


Drew Barrymore, beş yıldan beri birlikte olduğu Fabrizio Moretti’den ocak ayında ayrıldı. Kısa bir süre sonra da kilo vermeye başladı. Barrymore, Reese Witherspoon gibi öğle yemeklerinde tavuk, akşam yemeklerinde ise balık yiyerek vücudunun ince kalmasını sağladı. Jogging ise yıldızın en sevdiği spor.

Yogayla zayıfladı

Carmen Electra, günlerini geçmişi düşünerek geçirmek isteyen kadınlardan değil. Seksi yıldız, Dave Navarro ile olan üç yıllık evliliğini noktaladıktan bir ay sonra beş kilo birden verdi. Genç kadın, yemeklerinde küçük porsiyonları tercih edip, tuz ve yağdan uzak durdu. Seksi yıldızın vazgeçilmez egzersizleri ise; yoga, göbek dansı ve bale.

45 dakika koşu yeter

Kate Hudson, 2006 yılında aşk hayatında iki ağır darbe birden aldı. Önce kocası Chris Robinson’dan, sonra da sevgilisi Owen Wilson’dan ayrıldı. Ancak güzel yıldız, üst üste gelen bu ağır darbelerden kendini yenileyerek sıyrıldı. Sıkı bir diyet uygulayan yıldız, yemek saatlerinde küçük porsiyonlarla yetinmeye başladı. Organik besinleri tercih eden sanatçı, her sabah 45 dakika koşarak vücudunu formda tutmayı başardı.

Zayıflayarak ayrıldı

Reese Witherspoon, eşi Ryan Philippe’den ayrıldığı zaman büyük bir ruhsal çöküntü içine düşmüştü. İki çocuk annesi ünlü oyuncu, ayrılıktan bir hafta sonra psikolojik destek alıp, diyete başladı. Sanatçı, öğle yemeklerinde tavuk salatası ve haşlanmış sebzeler, akşam yemeklerinde de balık ve salatalarla beslenmeyi kabullendi. Egzersizlere gelince: Witherspoon için koşmak en güzel spor. Oscar’lı oyuncu, günde üç mil koşarak üzüntüsünü ve fazla kilolarını atıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!