İlk sinema filminde kadın kılığına girecek

Güncelleme Tarihi:

İlk sinema filminde kadın kılığına girecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2010 01:00

Doğuş, ilk yönetmenlik denemesi için gün saymaya başladı. Müzik dünyasına giriş yaptığı “Gamsız” albümüyle aynı adı taşıyacak sinema filminde aynı zamanda başrolü üstlenen şarkıcı, rol gereği kadın kılığına da girecek.

Haberin Devamı

Sinema filmi hazırlığındaymışsınız. Filmin konusundan biraz bahseder misiniz? 

- Filmimizin adı “Gamsız”. Ben Orhan adında bir seri katili canlandıracağım. Karakterin seri katil olmasının çok farklı sebepleri var. Ama iyilerin değil kötülerin katili... Bir nevi halk kahramanı bile diyebiliriz. Okul önlerinde uyuşturucu satılmasına, aile içi şiddete tepki gösteriyor, adaletin yapmadığını kendisi yapmaya çalışıyor. Hikayenin ana temasını ben oluşturdum. Benimle birlikte 20 kişilik bir senaryo ekibi çalışıyor halen... Çekimleri Kıbrıs, İstanbul ve Almanya’da yapacağız.

Ne kadar zamandır hazırlıklar sürüyor?     

- Dokuz aydır bu proje üzerine çalışıyoruz. Mayıs ayında çekimlere başlayacağız. Çok ses getireceğine inandığım bir proje. Ekim 2010 gibi vizyona girmesini planlıyoruz.
 
Orhan’ı seri katil yapan neden ne?         

- Babası o altı yaşındayken annesini öldürüyor. Sonra Orhan’ı da yurda veriyorlar. Babası, vicdan azabından dolayı hapiste kendini asıyor. Bu arada, yurttaki çok sevdiği bir kız arkadaşına orada çalışanlar tecavüz etmeye kalkışıyor. Orhan da onları vurup 13’ünde hapse düşüyor. Hapishanede ona da tecavüz ediyorlar. Sonra kendisine tecavüz edenleri vuruyor. Hapisten çıktığında tam bir psikopat oluyor. ınsanları kendisi cezalandırıyor, mazeret dinlemeden vuruyor. Baronları öldürmek için kadın kılığına bile giriyor.

KOLUMDAKİ KILLARI ALDIRMAM GEREKECEK

Kadın kılığına girmekte zorlanmayacak mısınız? 

- Bu rol için uzun zamandır ders alıyorum, hiç durmadan çalışıyorum. Ama fiziksel anlamda zorluk yaşanacak tabii... Kollarım çok kaslı olduğu için streç filmlerle saracak, makyaj yapacaklar. Kollarımdaki kıllar da alınacak.

Gayet rahat anlatıyorsunuz ama o sırada epey acı çekeceksiniz...

- Ekip kılları neyle almayı uygun görürse, o şekilde alacağız. Ne yapalım... Orhan düşmanlarının arasına sızabilmek için kadın kılığına girmek zorunda. Rol gereği ben de buna mecburum.

O kadar cinayet işliyor da yakayı nasıl ele vermiyor bu adam?

- Arıyorlar ama bulamıyorlar. Hatta başka kılıklarla emniyetin içine kadar girip polislerle muhabbet bile ediyor. Kendi fotoğraflarına bakıp “Hâlâ yakalayamadınız mı bu adamı?” diye dalga geçiyor. Bir türlü Orhan’ı tanıyamıyorlar.

Çekimlerin bir kısmını Kıbrıs’ta yapacağınızı söylediniz. Orayı tercih etmenizin özel bir nedeni var mı?

- Evet, çünkü kumarhaneleri kullanacağız. Kumarhanelerin açıklarını, hilelerini vereceğiz biraz.

Otelin, kumarhanesindeki hileleri göstermenize izin vermesi enteresan...

- Değil aslında... Sigara da sağlığa zararlı ama bile bile içiyor insanlar. Kumar da zararlı, biliyor ama yine de oynuyorlar.

Haberin Devamı

NEJAT İŞLER DE FİLMDE ROL ALABİLİR

Oyuncu seçimi yaptınız mı? Sizden başka kimler rol alacak bu filmde?


- Nejat ışler ile konuşuyoruz. Henüz anlaşmadık ama konuşma halindeyiz. B grubu oyuncular hazır, A grubu oyuncuları seçiyoruz. Zaten oyuncu seçimi tamamlansaydı hemen başlardık, bu yüzden mayıs ayına sarktı çekimler.

Orhan karakterinin hayatında aşk var mı?

- Var tabii. Ama aşkı da çok farklı yaşıyor. Onu anlatmayayım da izleyici beyazperdede görsün.

Biraz da son albümünüz “Kırık Hançer”den bahsedelim. Albüm satışları nasıl gidiyor, memnun musunuz?

- Satışlar gayet güzel, 100 bini buldu. Ağrı’da, Urfa’da çok satıyor, Avrupa’da da deli gibi gidiyor. Ama korsan gibi bir problemimiz var maalesef. 2 milyonu satan albümlerim olmuştu, korsan yüzünden artık o rakamlar hayal.

Albümün ilk klibini “Gitme” adlı şarkıya çektiniz. ıkinci klip hangisine gelecek?

- Derya Baykal’ın programına konuk olduğumda, stüdyoda dekor olarak duran bir arabanın içinde “Başkası Haram” adlı şarkımı söyledik. O kadar güzel ve doğal oldu ki o çekim, klip olarak kullanalım dedik. Derya Hanım da kabul etti. Bir haftaya kadar ekranlarda olur. Bu albüme sekiz klip çekmek istiyorum, çünkü iki klip çekip diğer şarkıları hiçe saymak albüme haksızlık bence... Albümünün arkasında durman lazım. Bütün şarkılarımı o kadar seviyorum ki ilk klip çekimi öncesi şarkıların adlarını yazıp torbaya attık, hangisi çıktıysa ona klip çektik.

Son zamanlarda sanatçılar single’a yöneldiler. Siz 16 şarkılık bir albüm yapıp sekiz tane de klip çekmeyi hedefliyorsunuz...

- Diğerlerine saygı duyarım ama ben bir, iki şarkılık albüm yapamam. Benim bir kitlem var. Tek bir hayranım bile kalmış olsa, onun için albüm yapmak zorundayım. Böyle bir sorumluluk hissediyorum. Benim hayran kitlem benden çok şarkı istiyor. Önümüzdeki albüme de 20, 30 tane şarkı koymayı planlıyorum.

Haberin Devamı

ÇAMURLARA YATTIM  KUZULARI OTLATTIM KENDİMİ TEMİZLEDİM

Albüm hazırlığındayken bir durgunluk dönemi geçirdiniz. Ortalarda hiç görünmediniz. O dönem yeni boşanmıştınız ayrıca. Nasıl geçti o süreç?


- Yedi ay stüdyoya kapandım. Saçım sakalım birbirine girdi. ıçime kapandım, iç dünyamı temizledim. Annemin köyüne gittim. Orada üç ay kaldım; çamurlara yattım, kuzuları otlattım. Kendimi temizledim geldim. Boşanma konusuna gelince... Her şey çok güzeldi, ama bitti. Sırf bittiği için “O kötü bir insan” diyemem.

MERVE SEVİ'Yİ TANIMAM BİLE

Bir dönem Merve Sevi ile adınız anıldı. Eski eşiniz kendisini onunla aldattığınızı iddia etti.


- Ben Merve Sevi’yi tanımıyorum. Sadece bir kez görmüşlüğüm var. Dolayısıyla böyle bir şey gerçek olamaz. Hayatımda şu an kimse yok, kendimi tamamen işime adamış durumdayım.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!