İkizlerini sütten kesti

Güncelleme Tarihi:

İkizlerini sütten kesti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2008 00:00

Angelina Jolie, 12 Temmuz’da doğan ikizlerini sadece dört ay emzirebildi. Ünlü oyuncu, "İkisini aynı anda emzirmeyi beceremedim. Süper bir insan değilim" dedi.

Haberin Devamı

İKİZLERİN 14 MİLYON DOLARLIK FOTOĞRAFLARI

Hem Birleşmiş Milletler’in barış elçisi olarak dünyayı dolaşacaksınız, hem setten sete koşacaksınız hem de her ay bir-iki dergiye kapak olup, Hollywood partilerini kaçırmayacaksınız... Angelina Jolie haklı, böylesine yoğun bir programın arasında ikizleri emzirmek için ’süper insan’ olmak gerekiyor!

Angelina Jolie, 12 Temmuz’da dünyaya getirdiği ikizleri Knox Leon ve Vivienne Marcheline’i sadece dört ay emzirebildi. Ünlü oyuncu, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "İkizleri daha uzun süre emzirmek istedim ama olmadı ve ikisini aynı anda emzirmeyi beceremedim. Kitapta okunduğunda ikisini aynı anda emzirmek cok daha kolay gözüküyor ama uygulamaya gelince çok zor olduğunu gördüm. Ben süper bir insan değilim."

Knox ve Vivienne’in doğumuyla altı kişilik bir aile olan Angelina Jolie-Brad Pitt çifti, yeniden çocuk sahibi olmak istiyor. Ancak Jolie’nin çocuklarını sütten kesmesi, ABD basınında eleştiri konusu oldu. Hatta ünlü oyuncuyu sorumsuzlukla suçlayanlar bile var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!