İki güzel arasındaki savaş hız kesmiyor

Güncelleme Tarihi:

İki güzel arasındaki savaş hız kesmiyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2006 00:00

Siren Ertan’la Ceyla Gölcüklü arasındaki savaş iyice kızışıyor. Ceyla Gölcüklü’nün "Siren kocamın peşindeydi. Alinur Velidedeoğlu’nun da 30 bin dolarını çaldı" açıklamasına sinirlenen Siren Ertan, "Bu kadının hırsından herkes nasibini alıyor" dedi.

DÜNYACA ünlü bir estetik cerrahın Hello Dergisi’ne "Yüzde 100 güzel Siren Ertan’dır" şeklinde açıklama yapmasından sonra Siren Ertan ile Ceyla Gölcüklü arasında başlayan kıskançlık savaşı iyice alevlendi. İki güzel arasındaki kavga mahkemeye de taşınıyor. Gölcüklü’nün Hafta Sonu Dergisi’ne verdiği röportajda "Siren kocamın peşindeydi. Alinur Velidedeoğlu’nun da 30 bin dolarını çaldı" demesi, ortalığı daha da karıştırdı. Ertan iddialarla ilgili olarak Hürriyet’e şu açıklamayı yaptı:

ESKİDEN ARKADAŞTIK

"Ceyla Hanım’ın iddiaları sanırım bundan 5 yıl kadar önce basında yer almış, hatta bazılarına dava açıp kazandığım suçlamalar. Kendisiyle o yıllarda sanırım 4-5 ay süren bir arkadaşlığım oldu. Neticede kendisiyle uygun insanlar olmadığımıza karar verip birkaç kız arkadaşımla birlikte görüşmeyi kestik. Anlamadığım şey, neden hakkımda her güzel ve iyi haberlerin yapıldığı dönemde Ceyla Hanım karalama kampanyası başlatıyor? Benim için yazılanlar, zaten daha önceden yazılan bildiğimiz dedikodulardı. Ancak burada birinin bana kişisel hırsından, eşim, eşimin eski eşi, benim eski eşim, Nevzat Ağabey, onun çok sevdiğim eşi Aysel Abla, yıllardır canla başla çalıştığım vakıflar da nasibini alıyorlar. Kimsenin bana ve bu insanlara bunları yaşatmaya hakkı yok..."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!