İki gün kala ne giyeceğini bilemeyenlere dev hizmet

Güncelleme Tarihi:

İki gün kala ne giyeceğini bilemeyenlere  dev hizmet
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2012 00:00

Pazartesi kapıda. Yılbaşı gecesinde ne giyeceğinize karar vermek için iki gününüz var. İşte size ilham verecek öneriler

Haberin Devamı

Kırmızı ruj geceyi özel kılar
Arzu Kaprol (Moda tasarımcısı)
Yılbaşı gecesi geleneksel olarak uzun kuyruklu bir gece elbisesi giyip evde çocuklarla tombala oynamayı hayal ediyorum. Gold ve siyah bu dönem için favorim. Henüz yılbaşı için ne giyeceğine karar vermemiş olanlara önerim gerçekten bir fark yaratacak Arzu Kaprol kırmızısı özel bir parça giymeleri. Sizi yeteri kadar heyecanlandıracak kırmızı bir kıyafet bulamadıysanız bu gece için kıpkırmızı bir ruj geceyi özel kılacaktır. Bu kadar iddialı olabileceğimiz yılda kaç gece var ki?

Dekoltelerin yerini değiştirin
Tülin Şahin (Model)
Şu sıra metaliklere takmış durumdayım. Üzerimde bir şey parlamayınca kendimi tuhaf hissediyorum. Yılbaşı gecesi de metalik bir elbise giyeceğim. Kararsızlara önerim dekoltelerinin yerini değiştirsinler. Mesela her zaman göğüs dekoltesini ortaya çıkaran bir kadın yılbaşı gecesi sırtı açık bir elbise giyerek şaşırtabilir. Tabii sırtı açmaya uygunsa.

Haberin Devamı

Abartılı saç ve makyajdan uzak durun
Eda Taşpınar (Moda tasarımcısı)
Beyaz, sade, elegan ama seksi bir elbise giyeceğim. Altına Christian Louboutin özel üretim Swarowski pigallerim, parmağımda da lidyana.com için tasarladığım yüzüklerim olacak. Kadınlara sade olmalarını ve detaylarla kıyafetlerine hareket katmalarını öneririm. Çok fazla özenmiş görünümü vermemek için de abartılı saç ve makyajdan uzak dursunlar. Kuaförden az önce çıktığınız belli olmasın.

Her zaman giyemeyeceğinizi bu gece giyin
Gül Gölge Saygı (Eski sunucu)
Yılbaşı demek benim için kırmızı demek. Bana uğur getirdiğine inanıyorum. Kırmızı ve parlak bir kıyafet giyeceğim. Takılarım BEE GODDESS. Ece Şirin’in 2013 için özel bir koleksiyonu var: El-Vedud. Allahın 99 isminden biri olan El-Vedud ‘en çok seven ve sevilen’ anlamına geliyor. Koleksiyona bayıldım. Kıyafetini seçmeyenlere önerim her zaman giyemeyeceğiniz tarzda bir şeyler seçin.

Takabildiğiniz kadar takın takıştırın
Tuvana Büyükçınar
(Moda tasarımcısı)
O kadar hastayım ki, umarım pijamayla girmem yeni yıla! İyileşirsem defilemden bir parça giyeceğim. Herkese tavsiyem önce A46’ya yaptığım özel yılbaşı koleksiyonuma bir göz atmaları. İnanılmaz bir kalıba sahip payet pantolon, püsküllü bluz ve görünce “Tuvanam” dedirttiren boncuk püsküllü mini elbiselerimi tavsiye ederim. Metalik etkili bordürle tasarlanmış deri pantolonumun da yılın en iddialı parçası olduğunu düşünüyorum. Yeni bir şey almaya bütçesi olmayanlara önerim aksesuvarlara yoğunlaşmaları. Evde ne kadar takı varsa üst üste takıp, ışıltılı bir kalabalık oluşturabilirler.

Haberin Devamı

Pantolonun rahatlığına sığınacağım
Çağla Şikel (Model)
Yılbaşı gecesi sokakta olmayı planladığım için kesinlikle pantolon giyeceğim. Parlak bir skinny jean ve üzerine salaş bir tişörtü zımbalı botlarla tamamlarım. Normalde de parlaklık, zımba ve taş severim. Dolabımdaki en parlakları seçeceğim, herkese de tavsiye ederim. Dümdüz siyah bir elbiseyi zımbalı bir mont, parlak bir kemer ve takılarla farklılaştırabilirler.

Yılbaşı alışverişinin püf noktaları

Yaratıcı kombinler tercih edin. Tişörtün altına gömlek, jeanin üstüne göğüs dekolteli bir gece elbisesi iki iyi alternatif olabilir.
 Doğru aksesuvar can simidiniz olabilir. Dümdüz siyah bir elbiseyi bile kolye ve kemerle zenginleştirebilirsiniz. Bu kış bir sürü sarı kolyeyi üst üste takmak çok moda. Kalın ve renkli kemerler defalarca giydiğiniz elbiseyi farklı bir havaya sokabilir. Saç aksesuvarları iyi fikir olabilir.
 Rugan diz üstü çizmeye ya da en klasiğinden bir stilettoya ne dersiniz? Gece boyunca rahatsız etmeyecek bir dönem şapkası da esprili olabilir.
 Son bir öneri: Eğer kilonuzdan şikâyetçiyseniz, bol trikolar ve jarse tunikler fazla kilolarınızı saklamanıza yardımcı olacak.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!