Iglesias’ın 90’lık babası, baba oluyor

Güncelleme Tarihi:

Iglesias’ın 90’lık babası, baba oluyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2005 00:00

Üç bin kadınla birlikte olduğunu söyleyen ünlü İspanyol şarkıcı Julio Iglesias’ın 90 yaşındaki babası Julio, oğlunun şöhretini gölgede bırakarak tekrar baba olacağı müjdesini verdi. Emekli jinekolog olan baba Julio Iglesias, 42 yaşındaki ikinci eşi Ronna Kneit’in ikinci çocuklarına hamile kaldığını belirtti.

ALTMIŞ üçüncü doğum gününü kutlamaya hazırlanan Julio Iglesias’la kendisi gibi şarkıcı olan oğlu Enrique Iglesias’ın bu habere çok şaşırdığı belirtildi. Iglesias ailesinin yakınları, ‘Julio ve Enrique habere önce çok şaşırdı. Ama zamanla alıştılar, çünkü babalarını çok seviyorlar. Şimdi de aileye yeni bir bebeğin katılacak olması heyecan yarattı’ dedi.

Dünya kadınlarını etkileyen 3 kuşak Iglesias ailesinin 90 yaşındaki en yaşlı bireyi baba Julio, kendisinden 48 yaş küçük eşi Ronna ile 14 yıl flört etmişti. 2001 yılında Florida’da evlenen çiftin üç yıl sonra bir erkek çocuğu olmuştu. 88 yaşında baba olan Julio ‘Karım çocuk sahibi olmak istiyordu. Bu da benim ona borcum ve sorumluluğumdu. Ona sevgimi ve cömertliğimi gösterdim’ demişti.

90 yaşındaki kocasından hamile kalabilmek için tedavi gördüğü anlaşılan Ronna’nın çok mutlu olduğu belirtildi. Dünyanın en ünlü kadınlarıyla beraber olan Iglesias ailesinin şarkıcı olan 3’üncü kuşağı Enrique ise yeni bir prezervatif piyasaya çıkaracağını duyurdu. Tenis yıldızı Anna Kournikova ile beraber olan şarkıcı, ‘Hiçbir zaman ekstra ince prezervatif bulamıyorum. Bu nedenle kendi markamı üreteceğim’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!