3 Adam İbrahim Büyükak Evleniyor!

Güncelleme Tarihi:

3 Adam İbrahim Büyükak Evleniyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2016 16:10

Sunuculuğunu Oğuzhan Koç, Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak’ın üstlendiği, ekranların sevilen programı 3 Adam’da düğün heyecanı başladı. Ekranların sevilen programlarından biri olan 3 Adam'ın İbrahim Büyükak'ı evlenmek için harekete geçti. Geçtiğimiz gün kız istemeye giden İbrahim Büyükak’ı arkadaşları yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

BKM'de oyunculuk eğitimi almaya başlayan ve burada yıldızı parlayan Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç, herkesi şaşırtacak bir hamlede bulunmuş ve 3 Adam isimli programa başlamışlardı. Acun Ilıcalı’nın da desteğini alan program, her geçen gün hayran kitlesini arttırmayı başardı.

Büyükak, Kız Arkadaşı Nurdan Besen’e Evlenme Teklif Etti!

3 Adam programının başarılı sunucularından İbrahim Büyükak, kız arkadaşı Nurdan Besen’e evlenme teklif etti.

Nurdan Besen'e romantik bir evlenme teklif eden ve ardından da “evet”' cevabını alan İbrahim Büyükak, geçtiğimiz gün kız istemeye gitti.

Başarılı komedyen, oyuncu ve sunucu olan İbrahim Büyükak’ı bu mutlu gününde arkadaşları yalnız bırakmadı. Kız isteme merasiminde arkadaşlarının yanında olan Oğuzhan Koç ve Eser Yenenler ile kız isteme merasiminde komik anlar yaşandı.

Haberin Devamı

Oğuzhan Koç'un yanından ayrılmayan Yağmur Tanrısevsin, arkadaşları ile sık sık gülüp eğlendi. Gecenin sonunda mutlu bir aile resmi çektiren Nurdan Besen ve İbrahim Büyükak, herkesi şaşırttı.

3 Adam İbrahim Büyükak Evleniyor

Kız isteme merasiminden sonra oldukça mutlu olan İbrahim Büyükak, Instagram hesabı üzerinde yaptığı paylaşımda, “Kızı aldık dönüyoruz” dedi.

BAKMADAN GEÇME!