Haydi Elle’ler havaya!

Güncelleme Tarihi:

Haydi Elle’ler havaya
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2017 12:13

Alışverişle eğlenceyi birleştiren bir proje: Elle Edit. 70 markayı bir çatıda buluşturan, özel indirimleri bir parti ortamında sunan etkinliğin yaratıcısı Elle Türkiye Yayın Direktörü Işın Görmüş ile konuştuk: “En iyileri topladık... Üstelik eğlenceli, avantajlı, keyifli bir ortamda.”

Haberin Devamı

Haydi Elle’ler havaya
◊ Böyle bir etkinliği yaratmakta amaç neydi?
- Türkiye’de seçilmiş markaları, uluslararası moda festivali tadında, ekibimizin stil danışmanlığıyla, tüketiciyle buluşturuyoruz. Müşteriye satış imkânı verirken, müşteriyle görüşmenizi sağlayan iki ayaklı bir platform ortamı oluşturuyoruz. Üzerine, ileri vadede sesinizi duyurabileceğiniz alanlar yaratıyoruz. Bunun en başında da, ana dergiyle dağıtılan Elle Edit eki geliyor.

◊ Proje tamamen Türkiye çıkışlı, değil mi?
- Tamamen Türk formatı, ama yurtdışı formatımızı çok beğendi ve uluslararası yapmayı hedefliyor. Nisan ayındaki ilk kick-off, moda ve perakendeye güç getirmek, “alışveriş modadır” hissini hatırlatmaktı. Şimdiyse, diğer ELLE edisyonlarıyla uluslararası boyutta bu organizasyonun detaylarını planlıyoruz. Amacımız bir an önce kalıcı tarihimiz ve mekânımızı bulmak. Ardından da sezonda iki kez olmak üzere, her yıl bu organizasyon için gerekli bağlantıları kuracağız.

Haberin Devamı

◊ Kaç marka ve tasarımcı katılıyor?
- 100 civarı marka ve tasarımcıyı seçtik ve bunların 70’iyle işbirliği yapma şansı elde ettik. Hepsini bir arada görmek her zaman zaten mümkün olmuyor, hele biz bir de keşif markaları kattığımız için, daha önce görmediğiniz markaları ilk defa Elle Edit’te göreceksiniz.

◊ İlk çıkış noktası ‘alışveriş ve eğlenceyi birleştirme’ iddiasıydı. Bu sefer bizi neler bekliyor?
- Büyük perakende markaları, tasarımcılar, yurtdışı temsilcilerimiz ve keşif markalarımız olarak ayırdığımız dört ana standımız var. Tabii organizasyonun belkemiği sponsor markalarımız da mevcut. Marka ve tasarımcıların Elle Edit’e özel hazırladığı koleksiyonlar var. Örnek verirsem, Aslı Filinta, bize özel ‘slogan’larıyla hazırlıklarını tamamladı, Elif Mısırlı sadece sınırlı sayıda özel üretim yaptı. Melis Goral, Paris’te eylül sonu tanıttığı koleksiyonunu burada beğeniye sunacak. Mer’s, birkaç gün sonra açacağı mağazasında ve yurtdışı perakende noktalarında satılan ürünleriyle yerini alacak. Mavi standında kişiselleştirilmiş jean’leriyle sürprizler yapacak. Saymakla bitmez, irili ufaklı 70’in üzerinde marka, sadece bildiğimizle yetinmiyoruz, araştırıp bulduğumuz keşif markalarımız var.

Haberin Devamı

Haydi Elle’ler havaya

Işın Görmüş

Ücretsiz katılım

◊ Etkinliğe özel indirimler var mı?
- Tabii... Mesela Love My Body, yeni sezon ürünlerinde yüzde 30’a varan indirim yapacak. En iyileri topladık.Üstelik eğlenceli, avantajlı, keyifli bir ortamda.

◊ Katılım tamamen ücretsiz mi?
- Tamamen ücretsiz. 29-30 Kasım tarihlerinde herkesi Hilton Convention & Exhibition Center’a bekliyoruz. Detayları elleedit.elle.com.tr üzerinden ve Elle Türkiye Instagram sayfasından takip edebilirsiniz. Tüm gün Hilton Elmadağ’ın yemek hizmeti olacak, Nikki Beach müzik sponsorumuz olacak. Alışveriş yaptıkça hediye kazanacaksınız.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!