Garantili papatya falı

Güncelleme Tarihi:

Garantili papatya falı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2023 07:00

İrem Derici, Eda Sakız’la el ele verdi, ‘sevmiyor’ seçeneğini faldan çıkardı. Mehmet Erdem saygı albümüyle karşımıza çıktı. Sena Şener sesiyle, Dilhan Şeşen’se tarzıyla haftanın dikkat çeken teklilerine imza attı.

Haberin Devamı

Kurallar değişti

Papatya (Tekli)
Eda Sakız,
İrem Derici
Mahzen Media

Garantili papatya falı

TikTok’un müzik dünyasına armağanı Eda Sakız. Popüler sosyal medya platformunda ünlendikten sonra müzik sektörüne geçen genç şarkıcı, şu sıralar İrem Derici’yle yaptığı çalışmayla gündemde. Birlikte seslendirdikleri ‘Papatya’nın söz ve müziği Burak Bulut ve Doğanay Karadeniz’e, düzenlemesi Mustafa Ceceli’ye ait. Şarkıda ikili “Papatya falına bir kural koydum / Sadece seviyor, seviyor, seviyor” diyor.

Marifetli Şeşen

Onca Şeye Koş (Tekli)
Dilhan Şeşen
Gülbaba Records

Garantili papatya falı

Haberin Devamı

Elektronik altyapıları canlı enstrümanlarla birlikte kullanan Dilhan Şeşen martta çıkaracağı albüm öncesi ‘Onca Şeye Koş’ teklisini yayımladı. Modern vokaliyle dikkat çeken Şeşen çok yönlü bir müzisyen. ‘Lilacnoia’ adı altında kliplerini tasarlayıp çekiyor. Ayrıca bu isimle sosyal medyada resim ve fotoğraflarını da paylaşıyor.

Düzenledi, söyledi

İtirazım Var (Tekli)
Sena Şener
Pasaj Müzik

Garantili papatya falı

Yeni kuşağın en özel seslerinden biri Sena Şener. Sık sık yeni şarkılar ve projelerle ortaya çıkıyor. Şimdi de Müslüm Gürses’le özdeşleşen ‘İtirazım Var’la karşımızda. Şener, sözü İlhan Behlül Bektaş’a, müziği Rıfat Şallıel’e ait şarkının yeni düzenlemesine de imza atmış. Hafızalarda yer edecek bir yorumla da seslendirmiş.

Ustaya saygı

İstanbul Sokakları (Tekli)
Mehmet Erdem
ByWillow Müzik,
Sony Music Türkiye

Garantili papatya falı

1996’da vefat eden ünlü söz yazarı ve besteci için hazırlanan ‘Selahattin Sarıkaya Şarkıları’ albümündeki şarkılar tekli olarak yayımlanmaya devam ediyor. Son olarak Mehmet Erdem’in seslendirdiği ‘İstanbul Sokakları’ dinleyiciyle buluştu. Albümde Melek Mosso, Tuğçe Kandemir, Ceren Gündoğdu gibi isimlerin yorumları var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!