HÜLYA'DAN KÜRTÇE DÜET

Güncelleme Tarihi:

HÜLYADAN KÜRTÇE DÜET
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2011 04:00

Hülya Avşar, Kürt şarkıcı Ciwan Haco ile Kürtçe düet yaptı: “Bu da Gelir Bu da Geçer türküsünde düet yaptık. Ciwan Haco yakında Türkiye’ye gelecek, klip çekeceğiz.”

Haberin Devamı

FEHMİ Kızıl Veteran Tenis Turnuvası’nın final maçları, önceki gün TED’in (Tenis Eskrim Dağcılık Spor Kulübü) Tarabya tesislerinde oynandı. Finallerde ünlü sanatçı Hülya Avşar da yarıştı. Geçtiğimiz yıl Uludağ’da snowboard yaparken düşerek bacağını kıran Avşar, “İlk maçı kaybettim, ikinci maçı aldım. Ayağım kırıldıktan sonra ara verdiğim için tam toparlanamadım. Çekimden geldiğim için de çok yorgundum, pek oynamak istemedim” dedi. Basın mensuplarının müzik çalışmaları hakkındaki sorularını da yanıtlayan sanatçı, İsveç’te yaşayan Kürt şarkıcı Ciwan Haco ile Kürtçe düet yaptığını söyledi: “Altı ay kadar önce Ciwan Haco ile düet yaptım. Ona yıllar önce kendi programımda düet sözü vermiştim, ‘Hadi sözünü tut’ dedi, tuttum. ‘Bu da Gelir Bu da Geçer’ şarkısını ben burada okudum, o da yaşadığı ülkede okudu, sonra kayıtları birleştirdik. Artık Türkiye’ye gelebiliyormuş, yasağı kalmış. Kendisi en kısa zamanda gelecek, burada klip çekeceğiz.”

Haberin Devamı


Şahan benim kardeşim
Hülya Avşar, Şahan Gökbakar’la aşk yaşadığı iddiasına da yanıt verdi: “Asla öyle bir şey olamaz. Bizim aramızda yaş farkı var bir kere. Ayrıca Şahan benim kardeşim. Bayramda Twitter’a ‘Tenis oynamak istiyorum’ diye yazmıştım, Şahan da ‘Ben oynarım’ dedi ve ardından sevgili söylentisi çıktı. Biz arkadaşız, bizi bir yerde görürseniz de sakın sormayın!”

Hülya Avşar, yıllar önce kendi adını taşıyan şov programında ağırladığı Ciwan Haco’ya düet sözü vermişti.
Ağıt gibi
Hülya Avşar, Ciwan Haco ile düet yaptığı şarkı için “Dinleyenler sesimi tanımıyor, ağıt gibi söylemişim” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!