Hülya Avşar sahneye duvakla çıktı

Güncelleme Tarihi:

Hülya Avşar sahneye duvakla çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2006 12:59

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde düzenlenen ‘2'nci Uluslararası Ceviz Festivali’nde konser veren Hülya Avşar sahneye başında duvakla çıktı.

Haberin Devamı

Çorlu 2'nci Uluslararası Ceviz Festivali, Hülya Avşar’ın verdiği final konseriyle son buldu. Genel Basri Saran Stadı'nda düzenlenen konserde Hülya Avşar, ses düzeninde yaşanan sorun nedeniyle sahneye çıkmakta gecikti.

Göğüs dekolteli ve derin yırtmaçlı elbisesiyle sahneye çıkan Hülya Avşar’ın başındaki duvak dikkat çekti. Bir ara Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin’i sahneye davet eden Hülya Avşar, belediye başkanının hala bekar olmasına “Bu kadar güzel kız arasında başkanımız hala evlenememiş” sözleriyle takıldı. Başkanın elindeki ceviz sepetini alan Hülya Avşar, kolesterol problemi yaşayanlara cevizin suyunu içmelerini önererek, tahrifini verdi.

Söylediği şarkılarla izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatan Hülya Avşar, yaptığı tango dansı ile de büyük beğeni topladı. Yaklaşık 25 bin kişiye konser veren Hülya Avşar’ın verdiği frikik ise dikkatlerden kaçmadı. Ünlü sanatçının giydiği derin yırtmaçlı elbisesinden zaman zaman beyaz iç çamaşırları da gözüktü.

Hülya Avşar sahneye duvakla çıktı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!