Hollywood yeni yıla böyle girdi

Güncelleme Tarihi:

Hollywood yeni yıla böyle girdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2008 00:00

Model Kim Kardashian, yeni yıla Miami'de sevgilisiyle girdi.

Haberin Devamı

Hollywood yıldızları yılbaşını büyük bir coşkuyla kutladı. Hilton kardeşlerle Pamela Anderson, Las Vegas'taki ünlülerin vazgeçilmez kulübü LAX'ta, Lindsay Lohan ise Capri'deydi.

Hollywood yıldızları da yılbaşını büyük bir coşkuyla kutladı. Lindsay Lohan, yine geceyi tek erkekle geçirmedi. Pamela Anderson bol bol pasta yedi. En seksi hareket ise Kim Kardashian’dan geldi.

İtalya’daki Capri Film Festivali’ne katılan Lindsay Lohan ve "Heroes" dizisinin yıldızı Hayden Panettiere yeni yıla da Capri’de birlikte girdiler. Lohan, yine geceyi tek erkekle geçirmedi. Ünlü oyuncu Panettiere ise arkadaşlarıyla eğlenmeyi tercih etti.

Pamela Anderson da yeni yıla Las Vegas’taki LAX adlı gece kulübünde girdi. Partide bol bol pasta yiyen Anderson, saat 24.00’ten sonra ise eşi Rick Salomon’la Pure Nightclub’a geçti.

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Mandy Moore da yeni yıla Miami’de giren ünlülerden biriydi. Ünlü sanatçı, The Raleigh adlı kulüpte doyasıya eğlendi, yeni yılı maytaplarla karşıladı.

İri göğüsleriyle nam salan ünlü model Kim Kardashian, yeni yıla sevgilisi Reggie Bush ile birlikte Miami’de girdi. Bir gece kulübünde çılgınlar gibi eğlenen seksi yıldız, sevgilisiyle girdiği yakın temasla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Seksi oyuncu Ashlee Simpson, yeni yıla sevgilisi, ünlü baterist Pete Wentz ile girdi. Pure Shore adlı kulüpte doyasıya eğlenen ikili, hızlarını alamayıp DJ kabinine geçtiler. Sevgililer, çaldıkları müziklerle hem kendilerini hem de mekána gelenleri coşturdu.

Paris Hilton, yeni yıla Las Vegas’taki ünlülerin vazgeçilmez kulübü LAX’ta girdi. Paris yine alkol limitini aştı. Önce Britney Spears’ın eski kocası Kevin Federline ile sonra da Anna Nicole Smith’in kızı Dannielynn’in babası Larry Birkhead ile takıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!