Hollywood’un ünlü kardeşleri

Güncelleme Tarihi:

Hollywood’un ünlü kardeşleri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2011 16:11

Hollywood’da abla ya da ağabeyinin yolundan gidip ünlü olan kardeşler oldukça fazla. ışte Hollywood’un en ünlü kardeşleri...

Haberin Devamı

Ablasını geride bıraktı
Hilary Duff ve ablası Haylie Duff, oyunculuğa ve şarkıcılığa neredeyse aynı dönemlerde başladılar. Ancak küçük kardeş Hilary, ablasını geride bıraktı. Disney Kanalı’nın sinema filmlerinin yanı sıra “Lizzie McGuire” adlı diziyle tanınan Hilary şöhret merdivenlerini hızla tırmandı.

Birlikte ünlendiler   
Benji ve Joel Madden kardeşler birlikte ünlendi. 1996 yılında” Good Charlote” adlı müzik grubunu kuran kardeşler, o gün bu gündür birlikte çalışmaya devam ediyor.

Jessica ön planda                 
Jessica Simpson, kız kardeşi Ashlee Simpson’ı şöhret açısından geride bıraktı. Hem oyunculuk hem de şarkıcılık yapan iki kardeşten abla Simpson basında daha fazla öne çıkmayı başardı. Abla kardeş şimdilerde yeni bir giyim koleksiyonu hazırlamakla meşgul...

Haberin Devamı

ılgi çekmedi
Hilton otellerinin varisi Paris ve Nicky Hilton kardeşlerden Paris Hilton her daim medyanın gündeminde yer almayı başardı. Küçük kardeş Nicky Hilton ise ablasına oranla daha düzenli bir hayat yaşamayı tercih etti, dolayısıyla pek de basının ilgisini çekmedi.

Anca beraber
kanca beraber
Mary-Kate Olsen ve Ashley Olsen kardeşler küçük yaşta rol aldıkları “Full House” (Bizim Ev) dizisiyle üne kavuştu. Oyunculukla ünlenip moda tasarımcılığına merak saran kardeşler birbirlerine olan bağlılıklarıyla da hep göz önünde oldu. Her daim birlikte hareket eden Olsen ikizleri, giyimlerinde bile benzer kıyafetler giyiyor.

Kardashianlar’ın 1 numarası
Hepsi ayrı ayrı konuşulsa da Kim Kardashian, Kardashian kardeşler arasında en fazla ilgi gören isim olmayı başardı. Son olarak 10 milyon dolarlık düğünüyle gündeme gelen Kim, öz kardeşleri Kourtney ve Khole’nin yanı sıra üvey kardeşleri Kylie ve Kendall için de büyük bir örnek teşkil ediyor.

Onlar da modaya el attı
Olsen ikizleri gibi modaya el atan diğer ünlü kardeşler ise Penelope ve Monica Cruz oldu. ıspanyol oyuncu kardeşler, son senelerde Mango için bir araya gelerek birbirinden şık kreasyonlar tasarlamaya başladı.

Ağabeyinin izinde
Ben Affleck’in kardeşi Casey Affleck ağabeyinin yolundan giderek aktörlük dünyasına adım attı. Ancak küçük kardeşin ağabeyi kadar ünlendiği söylenemez.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!