Hollywood’un en güzel vücutları

Güncelleme Tarihi:

Hollywood’un en güzel vücutları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2006 00:00

Gösteri dünyasının kadın yıldızları, öncelikle vücutlarının güzelliğiyle öne çıkmak zorundalar. US dergisi, son sayısında Hollywood’un en güzel vücutlu kadınlarının güzellik sırlarını yayınladı.

Jessica Simpson

Sarı saçlarıyla tanıdığımız Jessica Simpson, dergi çekimi için peruk taktı ve kızıl saçlara kavuştu. Simpson, yaza özel hocası Mike Alexander’la antrenman yaparak hazırlandı. Dondurma ve pancake’e dayanamadığını söyleyen Simpson, son dönemde oryantal dans DVD’siyle de egzersiz yapıyor.

Jessica Alba

"Sin City"nin yıldızı, her gün dondurma ya da tatlı yediğini söylüyor. Alba, son dönemde egzersiz yapamasa da en yakın zamanda arkadaşlarıyla bir spor salonuna yazılmayı planlıyor. Bir internet sitesinin düzenlediği ankette "En çok arzulanan kadın" seçilen Alba, poposunu beğeniyor.

Katherine Heigl
/images/100/0x0/55eb2e04f018fbb8f8b0831b

Katherine Heigl, "Yuvarlak hatlara sahibim, hiçbir zaman incecik olamam" dese de en güzel vücutlu yıldızlardan biri. "Grey’s Anatomy"nin oyuncusu, haftada üç gün spor yapıyor. Heigl, özel bir rejim uygulamıyor ve canı ne isterse yiyor.

Eva Longoria

"Çaresiz Ev Kadınları" dizisinin seksi Gabrielle’i Eva Longoria, haftada dört gün özel hocası Patrick Murphy’le çalışıyor. En çok bacaklarını beğenen Longoria, iki haftada bir cilt bakımı yaptırıyor. Güzel oyuncu, kurabiye yemeye bayılıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!