“Hokkabaz” sinemalardan önce e-kolay.net’te

Güncelleme Tarihi:

“Hokkabaz” sinemalardan önce e-kolay.net’te
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2006 11:47

e-kolay.net, Cem Yılmaz’ın merakla beklenen yeni filmi Hokkabaz’ın ilk görüntülerini sinema sayfalarında yayınlıyor. 20 Ekim’de vizyona girecek olan ve sır gibi saklanan filmin fragmanları, gelecek ay sinemaseverleri bekleyen eğlencenin ipuçlarını veriyor.

Haberin Devamı

e-kolay.net anasayfası ve Sinema sayfaları, Cem Yılmaz’ın yeni filmi Hokkabaz’ı konuk ediyor. Sır gibi tutulan filmin tamamını merak eden sinemaseverler, 20 Ekim’e kadar sabretmek zorundalar fakat filmden ilk kareleri e-kolay.net’te görebiliyorlar

 

Cem Yılmaz’ın senaryosunu yazıp, başrolünde oynadığı, yönetmenliği ise Ali Taner Baltacı ile birlikte yaptığı Hokkabaz’ın çekimleri bitti. Dram-komedi tarzındaki film 20 Ekim’de gösterime girecek. Filmde Cem Yılmaz’ın yanı sıra Mazhar Alanson, Özlem Tekin, Tuna Orhan gibiünlü isimler rol aldı. Filmin müziklerini ise, usta müzisyen Atilla Özdemiroğlu hazırladı.

Haberin Devamı

          

BKM Film’in yapımcılığını üstlendiği filmde, başarısız bir sihirbaz olan İskender (Cem Yılmaz) ve yardımcısı Maradona (Tuna Orhan) kendilerine dar gelen İstanbul’dan uzaklaşmak için bir turne yapmaya karar verirler. Amaçları, kazandıkları para ile turne dönüşünde yepyeni bir hayata başlamaktır. Akli dengesi pek yerinde olmayan babası Sait’i (Mazhar Alanson) de turne ekibine dahil etmek zorunda kalan İskender’i daha ilk işlerinde bir sürpriz beklemektedir.

 

Filmi görmek için 20 Ekim’i bekleyemeyecek olan herkes www.e-kolay.net ve www.e-kolay.net/Sinema’da buluşuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!