Her tarakta bezi var

Güncelleme Tarihi:

Her tarakta bezi var
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2001 00:00


Haberin Devamı

Onu hem Hollywood'un en yetenekli yıldızlarından biri olarak, hem de müzik dünyasının son bombası olarak tanıyoruz. Ama Jennifer Lopez, dansta da iddialı olduğunu saklamıyor. Ve işte yeni albümü ve son filmiyle yine fırtınalar koparan ünlü yıldızla yapılan son röportajdan ilginç bölümler...

Jennifer Lopez adı bu aralar hem müzik dünyasında hem de sinemanın merkezinde çok önemli sayılıyor. Çünkü ünlü yıldız, son birkaç yıldır yaptığı patlama sonucunda, hem gelen film tekliflerine hem de albüm çalışmalarına hız vermiş durumda. Porto Rico'lu bir aileden gelen 30 yaşındaki Jennifer Lopez, aslına bakarsanız, 10 sene öncesinde New York'un varoş kesimi olan Bronx'da son derece mütevazi bir hayat süren bir genç kızmış. Ama ne olduysa oldu ve şimdi o, listebaşı şarkıları olan, filmleriyle gişe rekorları kıran, müzik ustası bir nişanlısı olan ve paraya para demeyen bir yıldız oldu. O kadar mı? Bir de üstüne, adının başına dünyanın en ‘‘güzel’’, en ‘‘seksi’’ ve en ‘‘çekici kalçalı’’ kadını gibi sıfatlar eklemiş...

Başrolünü Matthew McConaughey'le paylaştığı en yeni filmi ‘‘The Wedding Planner’’, yakında sinemalarda yerini alacak. Ama bu arada, ‘‘J-Lo’’ isimli yeni albümünün tanıtımı biter bitmez, Lopez soluğu ‘‘Angel Eyes’’ isimli 2001 yapımı filminin setinde alacak. Aşk hayatı mı? Ne durumda olduğunu aşağıda okuyabilirsiniz...

Puff Daddy'yle olan ilişkiniz tüm gözler üzerinizde olmasına rağmen devam ediyor. Evlilik konusunda ne düşünüyorsunuz?

İlk evliliğim henüz yıldönümümüzü bile kutlayamadan noktalandı. Klüp menajeri olan Ojani Noa ile Selena filminin çekimlerinden önce tanıştık. Noa o zamanlar Gloria Estefan'ın Miami'deki restoranında çalışıyordu. 1997 Şubat'ında evlendik ve ertesi yıl ayrıldık. O sıralar ikimiz de çok gençtik. Sadece aşkın ve sevginin bir evliliği yürütemeyeceğini anladım. O zamanlar aşkın tüm dünyayı kurtaracağına inanırdım, şimdi ayaklarım yere daha sağlam basıyor.

Bronx gibi bir yerden çıkıp, dünyanın tanıdığı bir isim oldunuz. Şöhret ve sürekli otellerde geçen bir hayat sizi rahatsız ediyor mu?

Kesinlikle hayır. Bu çok eğlenceli. Gerçi artık rahat rahat hiçbir yerde yürüyemiyorum. Her an gazetecilerle burun buruna gelebileceğim düşüncesiyle günlük hayatta bile sürekli bakımlı ve şık olmak beni o kadar da rahatsız etmiyor. Bu da işimin bir parçası. Bundan şikayetçi olmam zaten mümkün değil.

Birçok gazetede Tommy Mottola ve Marc Anthony'yle aşk yaşadığınız hakkında dedikodular yazıldı. Hangileri doğruydu?

Aslına bakarsanız bu tarz gazeteleri hiç okumuyorum ve onları pek de ciddiye almıyorum. Ailemi, bu konuda beni asla aramamaları konusunda uyardım. Bunların hiçbiri doğru değil.

Kariyerinizle ilgili yapılan eleştirilerden sizi en çok rahatsız eden nedir?

İnsanların oyunculuk ve şarkıcılığı gerçek bir iş olarak görmemeleri beni delirtiyor. Oysa inanılmaz stresli bir ortamda çalışıyorum. En ufak bir dikkatsizlik, anında tüm çabalarımı silebilir. İnsanlar televizyondan izlediklerinde herşeyin muhteşem olduğunu düşünüyorlar. Gerçekte de bu böyle; ancak bu yere gelebilmek için çok çalıştım. Ünlü olmayı hiçbir zaman istemedim ama küçük yaşlardan beri sahnelerde olup şarkı söylemek ve oyunculuk yapmak en büyük hayalimdi.

Okuldayken de bu kadar popüler miydiniz?

Bir Katolik okulu olan The Holy Family'de eğitim gördüm. En popüler kız olmasam da okulda da hep beğenildim. Basında hep kilolu olmakla eleştirildim. Ancak benim yaşadığım yerde, bedeniniz 36 ise şanslısınız demektir. Dolgun kalçalarımı seviyorum.

Ünlü olduktan sonra Bronx'a döndüğünüzde insanları sizi nasıl karşıladı?

Çok eğlenceliydi. Ailem tarihi boyunca hiç bu kadar göz önünde olmamıştı. Etraftakilere göre ben bir çılgındım. Çünkü oradaki insanlar gibi eğitimimi bitirip, bir bankada 9-5 mesaisi olan bir işe sahip olamamıştım.

Albümünüzün isminin Passionate Journey olacağı duyurulmuştu. Birden J-Lo ile karşımıza çıktınız. Değişiklik neden?

J-Lo benim yaşadığım yerdeki hayranlarımın bana yakıştırdığı bir takma isimdi. Kayıtlar bittikten sonra birden J-Lo'nun daha samimi bir albüm ismi olacağına karar verdim.

Müzik tarzınızı nasıl tanımlarsınız? Şarkılarınız genelde neden bahsediyor?

Müziğimi ‘‘Latin Soul’’ olarak tanımlıyorum. Yeni albümdeki şarkılar da aşk, ihanet ve eğlence hakkında yaşananları anlatıyor...

Bugüne kadar neler yaptı?

Filmleri

1995-Mi Familia

1995-Money Train

1996-Jack

1997-Blood & Wine

1997-Anaconda

1997-U-Turn

1998-Selena

1998-Antz

1998-Out of Sight

1999-The Cell

2000-The

Wedding Planner

Albümleri

2000-On the 6th

2001-J-Lo

Single'ları

If You Had My Love

Waiting For Tonight

No Me Ames

Feelin' So Good

Haberin Devamı

Let's Get Loud

Love Don't Cost A Thing

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!