Her şeye rağmen hayata tutundu

Güncelleme Tarihi:

Her şeye rağmen hayata tutundu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2015 10:10

'Nefes alıyorsan, hala umut var demektir' bu sözü hayatının temelimne koymuş kişiyle tanıştıralım sizi: Nick Vujicic. Kolları ve bacakları olmayan adam, hayata küsmedi; şimdi ise mutlu bir yaşam sürüyor.

Haberin Devamı

Avustralyalı Nick Vujicic için "engellilerin en engellisi" desek yanlış olmaz. Nick, kolları ve bacakları olmadan dünyaya gelmiş. Bu başa çıkılması hiç kolay olmayan bir handikap. Zaten o da çok ciddi duygusal ve zihinsel zorluklar yaşamış; o kadar ki intihara teşebbüs etmişliği var. Ancak herkesin hayatında bir takım sorunlar olduğunu fark ettiğinde hayatla ve kendisiyle barışabilmiş. Sonrası ise bir başarı hikayesi.

Her şeye rağmen hayata tutundu

Üniversiteyi bitirdikten sonra bir motivasyon konuşmacısı olmuş. Hayatın herşeye rağmen yaşamaya değdiğini - en canlı örneği olarak - herkese anlatmaya başlamış. Bugüne kadar 60 ülkede seminerler vermiş. Ayrıca yayınlanmış kitapları ve DVD'leri var.

Her şeye rağmen hayata tutundu

Haberin Devamı

Ancak bize göre en büyük başarısı hayatının insanını bulabilmiş olması! Bu güzel kadın Kanae Miyahara adında bir Amerikalı. Nick'in ABD'de verdiği bir seminere katılmış. Birbirlerini gördükleri an aşık olmuşlar.

Her şeye rağmen hayata tutundu

Nick eşi için "hayatımda gördüğüm en güzel kadındı, nefesimi kesmişti" diyor. Kanae ise "kalplere dokunmak, ruhları kurtarmak, dünyada bir farklılık yaratmak isteyen bu adamdan çok etkilendim" diyor.

Bu güzel çiftin bir çocuğu var; ikincisi de doğmak üzere! Nick bugünlerde eşiyle çok güzel fotoğraflar çektirip Facebook sayfasına koymuş.

Kaynak: Azsekerli.com

BAKMADAN GEÇME!