Her parçayı önce üzerimde test ediyorum

Güncelleme Tarihi:

Her parçayı önce üzerimde test ediyorum
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2012 10:54

Yedi yıldır Gisele Bündchen İpenema terliklerini temsilciliğini yapan Sinan Öncel şimdi de ünlü modelin iç çamaşırı koleksiyonunu Türkiye’ye getirdi. Bündchen ve Öncel’le Brezilya’nın şehvetini yansıtan iç çamaşırlarını konuştuk.

Haberin Devamı

İç çamaşırının hayatınızdaki yeri nedir?

- Her genç kız yetişkin bir kadın olacağı ve ilk sutyenini giyeceği anı bekler. Çünkü iç çamaşırı ilk çağlardan bu yana dişi imajının önemli bir parçası. Ben çoğunlukla rahat, gündelik iç çamaşırlarını seviyorum. Şehvetli ve farklı parçaları özel anlara saklıyorum.

Hayatınızın hangi dönemlerinde nasıl iç çamaşırları tercih ettiniz?

- Tamamen ruh halime bağlı. Özel anlar için dantel ve ipek... Gündelik giyim için seksi bir dokunuşu olan renkli parçalar... Tabii meşhur Brezilya poposunu en seksi gösteren Brezilya kesim gibisi yok. Ve bizim modeller popoyu yukarı kaldırıyor. Kesinlikle vazgeçilmez.

Bir iç çamaşırı markası yaratmadan önce bu işin altyapısını, temelini nasıl oluşturdunuz? Tekniğini, felsefesini, olması gerekeni nasıl kurguladınız?

Haberin Devamı

- Gisele Bundchen Brazilian Intimates, Brezilya’nın şehvetini ve çeşitliliğini bütünüyle sergileyen bir marka. Her şeyden önemlisi şık, seksi ve rahat bir koleksiyon geliştirmek için harika bir ekiple çalıştım.

Size göre iç çamaşırı fonksiyonel bir ürün mü yoksa fantezilere hitap edecek seksi bir parça mı?

- Kadınlar doğal olarak şehvetli yaratıklar ama güzel iç çamaşırları giydiklerinde karşı konulamaz, çok çekici hale geliyorlar! Bu şekilde erkeklerin fantezilerine hitap ediyorlar aynı zamanda da kendilerini seksi ve güçlü hissedebiliyorlar.

BENİM İÇİN ŞEHVET İFADESİ

İlhamınızı nereden alıyorsunuz? En parlak fikirler ne zaman nasıl aklınıza geliyor?

- Dünyanın birçok yerine seyahat ederek buradaki farklı kültürleri tanıma şansına sahip oldum, bu nedenle de ilham kaynaklarım çok zengin. Geliştirme ekibim koleksiyonda ne görmek istediğimle ilgili benden ipuçları alarak tasarım yapıyor. Her şeyde söz sahibi olmayı ve her parçayı üzerimde denemeyi gerçekten seviyorum. Koleksiyonun tamamının ilk kullanıcısı benim.

Seks ne kadar odak noktanız? Sizce sevişme esnasında 15 saniyede çıkartılacak bir ürün neden bu kadar önemli?

- İç çamaşırı bir kadının ruh halini şekillendirebiliyor. Kendinden emin olmasını sağlıyor. İç çamaşırı sayesinde bir kadın, yatakta istediği karaktere dönüşebilir. Dört duvar arasında, hayalindeki kadını canlandırabilir.

Haberin Devamı

Sizin favori sutyen kalıbınız hangisi?

- Gündüzleri hafif destekli sütenleri tercih ediyorum. En sevdiğim renkler siyah ve beyaz ama ruh halime göre desenli de giymeyi seviyorum.

Kişisel olarak kaç takım çamaşırınız vardır? Başka markalardan da alışveriş yapıyor musunuz?

- Çok ama hiç saymadım! Başka bir markanın çamaşırını almayalı uzun zaman oldu.

ERKEKLER AKSESUVAR SEVER

Peki sizce erkeklerin favori iç çamaşırı modeli hangisi?

- Erkeklerin seksi olan her şeyi sevdiklerine inanıyorum ama bence aksesuvarlardan daha fazla hoşlanıyorlar! Örneğin benim koleksiyonumda eldiven, maske ve jartiyer olan özel bir model tasarladık. Bahse girerim ki erkekler buna bayılacak!

Haberin Devamı

TÜRKİYE’YE YİNE GELECEĞİM VE BU KEZ DAHA FAZLA EĞLENECEĞİM

Markanızı Türkiye’ye Sinan Öncel getiriyor. Bize onu ve iş ilişkinizi nasıl anlatırsınız?

- Sinan Öncel bizi Türkiye’de büyük bir nezaketle ağırladı. Sandalet markam olan Ipanema Gisele Bündchen’den sonraonunla iç giyim koleksiyonumda da birlikte olmaktan çok mutluyum.

Türkiye’de en çok neyi sevdiniz?

- Çok kısa sürmesine rağmen ziyaretim sırasında Türkiye’nin güzelliklerine ve kültürüne dokunmayı çok sevdim. Boğaz’da bir tur yapma şansım oldu ve büyülendim. Ülkenizden tarih, sanat ve mimari konusunda öğrenecek çok şey var. Yemekler de çok özel. Baklavaya bayıldım. Türkiye’ye yine geleceğim ve bu kez daha fazla eğleneceğim.

Haberin Devamı

SİNAN ÖNCEL: İYİ BİR İÇ ÇAMAŞIRI KADINA EN AZ BİR SIFIR EKLER

Bu markanın ismi Gisele Bündchen olmasaydı da bir iç çamaşırı markasını Türkiye’ye getirir miydiniz?

- Sanırım düşünmezdim. Gisele gibi çok önemli bir marka yöneticisiyle çalışmak, çok farklı fırsatları da beraberinde getiriyor. Pek çok ünlü kendi markasıyla ürün çıkardı, en fazla üç sezon dayanabildi. Gisele’in sürdürülebilir başarı konusunda çok büyük yeteneği var, önümüzdeki yıllarda başka ürünlerle de çalışmalar yapacağına inanıyorum.

İç çamaşırının kadın bedenindeki önemi sizce nedir?

- İyi bir iç çamaşırı kadına en az bir sıfır ekler. 10’sanız 100, 100’seniz 1000 olarak hissedersiniz kendinizi. Kötü iç çamaşırı için de tam tersini düşünebilirsiniz.

Haberin Devamı

STİL FENOMENLERİ GEÇMİŞ
Paris Match dergisinin son sayısında Monaco Prensesi Grace Kelly’nin yelken yaparken çekilmiş fotoğrafına bakınca onun gelmiş geçmiş en önemli stil ikonu olduğunu tekrar fark ediyorsunuz. Kelebek gözlükler ve kalın örgü balıkçı kazaklarla bu kış fazlaca haşır neşir olacağız.

GELECEK
Tom Ford, Grace Kelly gözlüklerini modernize etti. Leopar desenli ve aynalı modeller önümüzdeki altı ayın ateşli parçaları…

ŞİMDİ
Herkes Amerikan Yüzme takımının fosforlu yeşil spor ayakkabılarını konuşuyor. Bu göz alıcı ayakkabıları merak edenlere bilgi: Nike bu ayakkabıyı olimpiyatlara özel üretti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!