Hemcinsimin tacizine uğradım

Güncelleme Tarihi:

Hemcinsimin tacizine uğradım
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2009 01:00

Betül Demir, müzikseverlerin kerndisine olan ilgisinin taciz boyutunda olmasından yakındı.

Haberin Devamı

BETÜL DEMİR FOTOĞRAFLARI 

“Süper” albümüyle listelere hızlı bir giriş yapan Betül Demir, müzikseverlerin ilgisinden çok memnun. Ancak sevenleri arasında ilgiyi abartıp, işi taciz boyutuna taşıyan da var: “Bir hemcinsimin tacizine uğradım. Son olarak otomobilimi takip edip, evimin önüne kadar geldi. Erkek hayranımdan geldiğini zannettiğim çiçekleri de onun gönderdiği ortaya çıktı!”    

“Süper” şarkınız büyük ses getirdi. Ardından “Bütün Gece” ve “Yeter”le çıkışınızı sürdürdünüz. Herhalde hız kesmeden yeni albüm   çalışmalarına başlamışsınızdır...
- Yeni bir müzik şirketiyle anlaştım, repertuvar çalışmalarına başladık. Şimdi müzikalitesi daha yüksek, bambaşka bir albüm yapma arzusundayım.  

Sektörün zorluklarına rağmen son dönemde yıldızını parlatan genç şarkıcılardan biri oldunuz. Bu başarıyı neye bağlıyorsunuz?

- Ben özel hayatımla gündeme gelmek yerine zor olanı seçtim, sadece iyi şarkılar yapmanın peşine düştüm. Bu da insanlara samimi geldi sanırım. Bu ülkede ünlü olmak çok kolay ama benim derdim hiçbir zaman şöhrete kavuşmak olmadı. Tek hedefim insanların kalbinde bir iz bırakabilmek.

Haberin Devamı

BAŞARIMDA KARDEŞİMİN BÜYÜK PAYI VAR   

Kardeşinizin birçok şarkınızın altında da imzası var. Bir müzisyenin kardeşiyle müziğini de paylaşması nasıl bir duygu?

- Çok keyifli... Ama şunu da söylemek gerek; biz Sude’yle kardeş değil, iki profesyonel iş arkadaşı gibi çalışıyoruz. Kardeşim olmasaydı da onunla çalışmayı tercih ederdim, çünkü çok yetenekli ve geleceği gören bir müzisyen. Aynı zamanda bütün sırlarımı paylaştığım için beni çok iyi tanıyor ve ne istediğimi herkesten iyi biliyor. Bahsettiğiniz başarıyı yakalamamda onun büyük payı var.   

Artık popüler bir isimsiniz. Birçok hayranınız var. Hiç size duyduğu sevgiyi abartıp, işi taciz boyutuna taşıyanlar oldu mu?

- Evet, üstelik bir hemcinsimin tacizine uğradım! Bu kadın, her neredeysem oraya gelen biriydi. Sürekli aynı şarkıyı isteyip, bana şiirler yolluyordu. Son olarak otomobilimi takip edip, evimin önüne kadar geldi. Tabii ki çok tedirgin oldum ama o zamanki asistanım sayesinde bu sorunu konuşarak çözmeyi başardık. Bu arada benim erkek hayranımdan geldiğini zannettiğim çiçekleri de onun gönderdiği ortaya çıktı.    

Normalde hemcinslerinizle aranız nasıldır?

- Çok iyi. Arkadaşlarım ojelerime varıncaya kadar ilgileniyorlar benimle sağ olsunlar. Ancak sanat dünyasında herkesin birbirine yapmacık gülümsediğini düşünüyorum. Şarkılarım piyasaya ilk çıktığında birçok arkadaşım vardı, üç senede beş tane hit şarkı yapınca hepsi birden yok oldu. En başta bu duruma çok üzüldüm ama zamanla alıştım. İnsan başardıkça yalnızlaşıyor.

Rekabet halinde olduğunuz şarkıcılar var mı?

- Hayır ben hiç kimseyle yarışmıyorum, kendimden başka...

Haberin Devamı

AŞK HAYATIM LİMONİ

Bir röportajınızda “Bütün gücümü aşktan alıyorum” demişsiniz. Aşk hayatınız ne durumda?

- Bu aralar limoni... Şaka bir yana, özel hayatımla ilgili konuşmayı pek tercih etmiyorum. Ama en büyük aşkımın müzik olduğunu söyleyebilirim. Şarkı söylemek de kendimi en iyi ifade ettiğim yol. Ölene kadar bu aşktan aldığım güçle yola devam edeceğim.

Aşk hayatınızı anlatmıyorsunuz, peki yaşadığınız aşkları şarkılarınıza yansıtmaktan da böyle kaçıyor musunuz?

- Yaşadığım her şeyi şarkılarıma yansıtıyorum. Yaptığım parçalarda sadece kendi duygularımı değil, herkesinkini anlatmaya çalışıyorum. Sadece kendimi anlatacak olsam, evde oturur şarkılarımı arkadaşlarıma söylerdim.

Haberin Devamı

ÇOCUK YAPMA YAŞIM GELİNCE EVLENECEĞİM

Aşkı nasıl yaşarsınız? Kıskanç mısınız mesela?

- Güvenmek, benim için hayattaki en önemli duygu. Bu yüzden kendime de güvenirim, erkeklere de... Sevgilin de olsa, onun da bir özeli olmalı. Telefon kurcalamak, sürekli “Neredesin” diye sormak, benim hiçbir zaman yapmayacağım hareketler mesela...

Geçtiğimiz ay kardeşiniz evlendi. Siz de artık bir yuva kurmayı, çocuk sahibi olmayı düşünmüyor musunuz?

- Aile kavramı benim için çok önemli, o kadar ki hâlâ ailemle yaşıyorum! Ama kardeşim evlendiğinde bir kere daha buna hazır olmadığımı anladım. Çocuk yapma yaşım geldiği zaman evleneceğim.

FİZİĞİM DE EN AZ SESİM KADAR GÜZEL

Haberin Devamı

Kendinizi güzel buluyor musunuz?
- Evet, kendimi güzel buluyorum. Ben her zaman aynalarla barışık bir insan oldum. Fiziğimin de en az sesim kadar güzel olduğunu söylüyorlar.

Şarkıcı olmasaydınız, mankenlik yapabilirdiniz o halde...
- Hayır, manken olmayı istemezdim. Çünkü mankenlik, ömrü çok kısa bir meslek. Bu yüzden bu işi yapan birçok kişi bir süre sonra rotayı farklı yönlere çeviriyor.

Oyunculuk konusunda yeteneğiniz var mı? Dizi ya da sinema filmlerinde rol alan pek çok şarkıcı var...

- Aslında dizi teklifleri alıyorum ama enerjimi böylesi uzun soluklu işlere harcamam için önce projeye çok inanmam gerek. Sinema filminde rol almak daha güzel olabilir.

Peki bu sinema filminde kimin rol arkadaşı olmak isterdiniz?

- Koyu bir Cem Yılmaz hayranıyım. Onunla oynamayı çok isterdim..

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!