Hayatın İçinden yansımalar

Güncelleme Tarihi:

Hayatın İçinden yansımalar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2007 00:00

Ressam Sibel Tetik'in 7. kişisel resim sergisi "Hayatın İçinden" 13-27 Ocak tarihleri arasında Ares sanat galerisinde sergilenecek. Sanatçının yağlı boya resimlerinin yer aldığı sergi her gün saat 14.00’ten sonra gezilebilecek.

Haberin Devamı

“Resim içsel gerçekliğimin dışa vurumudur” diyen ressam Sibel Tetik, ‘Hayatın İçinden’ adını verdiği sergisiyle ilgili olarak, “Resimlerim kimi zaman bir isyan ve haykırış; kimi zamansa mutluluk ve aşktır. Konu benim için bir araç, amaç ise renklerin dansı. Renkler olgunlaştıkça biçimleniyor. Böylece içimdeki senfoni ile fırçam dans ediyor. Resim benim rüyamdı; resimlerimde de hep rüyalarım oldu. Nasıl ki her gece benzer rüyayı göremez ya da aynı yere her baktığımızda farklı duyguları hissederiz; ben de etkilendiğim duyguyu resmetmeye çalışıyorum. Bu yüzden tema hep hayat oluyor. Aslında ilk sergim ‘Düşten Gerçeğe’ resim serüvenimi özetliyor. Yapmaya çalıştığım düş ile gerçek arasında bir yolculuk. İsteğim içimizdeki ışığı hissettirmek” diyor.

Haberin Devamı

          

Bugüne kadar birçok karma sergiye katılan ressam Sibel Tetik’in Ares Sanat Galerisi’ndeki ‘Hayatın İçinden’ adlı sergisi, 7’nci kişisel resim sergisi olma özelliğini taşıyor.

/images/100/0x0/55eaa4bdf018fbb8f88d6eef
 

Sibel Tetik Kimdir?

1971 yılında Almanya’da doğdu.1989 yılında Bakırköy Kız Sanat Okulu’nda başladığı resim çalışmalarını İstasyon Sanat Merkezi ile sürdürdü. Ardından sekiz yıllık süreç içerisinde sırası ile Yılmaz Demirağ resim, Orhan İlyas resim-heykel ve Gündüz Karul resim atölyelerine devam eden Sibel Tetik çalışmalarını İstanbul’da kendi atölyesinde sürdürmektedir. 

Sergi bu akşam 18:00'de Ares Sanat Galerisi'nde gerçekleşecek kokteyle açılacak.
Adres: Igrıp sokak no:24 Fenerbahçe Tel: 0 216 345 11 62

 

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!