Hayatımın Aşkı 6.bölüm fragmanında Demir'den şaşırtan karar!

Güncelleme Tarihi:

Hayatımın Aşkı 6.bölüm fragmanında Demirden şaşırtan karar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2016 08:37

Hayatımın Aşkı kısa süre önce başlamasına rağmen büyük başarı yakaladı. Kanal D'nin sevilen dizisi Hayatımın Aşkı bu hafta 6.bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümüne Demir'in aldığı karar damgasını vuracak. Demir her şeyi arkasında bırakıp sıfırdan bir hayat kurmaya karar verir. İşte Hayatımın Aşkı'nda bu hafta yaşanacaklar.

Haberin Devamı

Hayatımın Aşkı dizisi son bölümüyle ekranlara damga vurdu. 6. yeni bölüm fragmanı yayınlanan dizinin son bölümünde Demir'i etkilemek için Japonca bildiğini söyleyen Gökçe'nin başı derttedir.

Hande Doğandemir ve Serkan Çayoğlu'nun başrollerini paylaştığı sevilen dizi Hayatımın Aşkı yeni bölümüyle pazar günü Kanal D ekranlaında izleyiciyle buluşacak.

HAYATIMIN AŞKI SON BÖLÜM İZLE

HAYATIMIN AŞKI 6. BÖLÜM FRAGMANI

HAYATIMIN AŞKI SON BÖLÜM İZLE

HAYATIMIN AŞKI 5.BÖLÜM'DE NELER OLDU?

Ajansta, Japonya’dan gelecek olan konuklar için hazırlıklar devam etmektedir. Demir’i etkilemek için Japonca bildiğini söyleyen Gökçe, bir anda kendisini Japonların tercümanı olarak bulur. Söylediği yalan yüzünden zor duruma düşünce de kurtulmak için kimsenin aklına gelmeyecek bir plan yapar.

Haberin Devamı

Bartu karaborsacı bir arkadaşıyla beraber yasadışı işlere girip para kazanmak ister ama işler hiç umduğu gibi gitmez. Diğer yandan Sema, aldatıldığını düşünmektedir. Emin olmak için Nilay ile bir plan yaparlar. Kaan, işleri yoluna sokması için Gökçe’ye yardım ederken diğer yandan da motor almak isteyen Hikmet’le uğraşmaktadır. Hikmet, motor konusunda oldukça heveslidir.

Hayatımın Aşkı 6.bölüm fragmanında Demirden şaşırtan karar

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!