Hayatımın Aşkı 5. bölüm yeni fragmanında sürpriz sahne!

Güncelleme Tarihi:

Hayatımın Aşkı 5. bölüm yeni fragmanında sürpriz sahne
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2016 10:32

Hayatımın Aşkı 5. bölüm 2. fragmanını da yayınladı. Yeni bölümde keyifli dakikalar izleyenleri bekliyor. Pazar akşamı 5. bölümü ile ekrana gelecek olan Hayatımın Aşkı dizisinde Gökçe, Demir'e yaklaşmak için her yolu deniyor. İşte Hayatımın Aşkı 5. bölüm fragmanları..

Haberin Devamı

Hayatımın Aşkı yine çok eğlenceli bir bölüm ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Pazar akşamı 5. bölümü yayınlanacak olan Hayatımın Aşkı fragmanları ve dahası haberimizde.

Gökçe, hayallerine bir adım daha yaklaşıyor; Demir'e giden zorlu yolda basamakları bir bir tırmanıyor!

HAYATIMIN AŞKI 5. BÖLÜM 2.FRAGMANI

HAYATIMIN AŞKI 5. BÖLÜM FRAGMANI

HAYATIMIN AŞKI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gökçe, Demir'i korumaya çalışırken; Kaan ile aralarında beklenmedik gelişmeler yaşanıyor!

Gökçe, Demir’in Yeliz ile olan yakınlaşmasından dolayı oldukça mutsuz, Kaan ve Sema’dan teselli aramaktadır. Demir’e yakınlaşmak için yaptığı onca şeyden sonra hayal kırıklığına uğramıştır.

Haberin Devamı

Bartu, ailenin baş belası olmaya devam etmektedir. Şimdiki hedefi ise Sema’dır. Hikmet ise, daha genç görünüp Rezzan’ı etkilemek için olmadık işlere girmektedir. Yonca, hayatının aşkının eski sevgililerinden Altan olduğuna iyice inanmış, Rezzan’ın da görmesi için eve çağırmıştır. Altan’ın ise bambaşka bir planı vardır...

Bu sırada ajans için çok büyük bir iş fırsatı ortaya çıkmıştır. Demir bu iş için Gökçe ve Eylem’i görevlendirir. Gökçe için bu fırsat çok önemlidir. Bu fırsatı kullanarak Demir’in gözüne girmek istemektedir. Tüm bunlar olurken Gökçe, Yeliz’in gerçek planını öğrenir. Gökçe, Demir’in annesi Nesrin ile bir plan hazırlar. Demir’e Yeliz’in asıl amacının ne olduğunu kanıtlayacaklardır.

BAKMADAN GEÇME!