Yemek yemeye utanır olduk

Güncelleme Tarihi:

Yemek yemeye utanır olduk
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2023 11:56

Yenikapı’daki Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde süren yardım çalışmalarına katılan Yonca Lodi, koliler hazırlayıp etiketledi.

Haberin Devamı

Şarkıcı, üzüntüsünü şu sözlerle dile getirdi: “Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. 1 haftadır uyuyamıyorum. Çok ağladım, çok üzüldüm. İnanın yemek yemeye, su içmeye, uyumaya utanır olduk. Herkese başsağlığı diliyorum.” (Deniz BOY)

İspanya’ya teşekkür

İspanya’da yayınlanan “Sadakatsiz” dizisinde ‘Nil’ karakterini canlandıran Nazlı Bulum, İspanyol Antena3 kanalına konuştu. Oyuncu, yardımları ve destekleri için İspanya halkına teşekkür etti: “Durum iyi değil ve maalesef, uzun bir süre de iyi olmayacak. Global dayanışma çok önemli. Şu ana kadar verdiğiniz tüm destek için teşekkür etmek istiyorum. Yardım etmek isteyen takipçilerimiz için Türkiye’deki organizasyonların uluslararası hesaplarını paylaşıyorum. İstanbul’dan barış, huzur ve sevgiyle.”

Haberin Devamı

Yemek yemeye utanır olduk

Kaza geçirdi

AHBAP’ın kurucusu Haluk Levent dün Hatay’dan Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesine giderken kaza geçirdi. Sanatçı sosyal medya hesabında kazayla ilgili açıklama yaptı: “Pazarcık yakınlarında çukurlu yola hızlı giriş yaptık. Kemer takmamıştım, kafamı 2 kez tavana çarptım. Kaslarda biraz zedelenme var. 1 saate kadar işimin başına geçerim. Gerçekten iyiyim.”

Yemek yemeye utanır olduk

Pembe Panter beni koruyacak

Hatay’da depremzede çocuklarla kucaklaşan Tuğba Özay, Pembe Panter oyuncağına sıkı sıkıya sarılan bir miniğin duygulandıran sözlerini paylaştı: “Deprem olunca Pembe Panter beni koruyacak!”

Yemek yemeye utanır olduk

Limonata sattılar

Işın Karaca’nın kızı Mia, kuzeni Jazz Büyükkaraca ile birlikte depremzede çocuklar yararına limonata yapıp parkta sattı. Yaklaşık 400 lira toplayan minikler, parayı AHBAP’a gönderdi. Işın Karaca da şu paylaşımı yaptı: “Eğer ki çocuklarımız ‘Depremden etkilenen kardeşlerimiz için ne yapabiliriz?’ deyip bir eylem gerçekleştiriyorsa, diyebilecek sözümüz kalmıyor.”

Haberin Devamı

Yemek yemeye utanır olduk

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!