Yasemin Sakallıoğlu: Ünlülerimiz alıngan şaka yapınca küsüyorlar

Güncelleme Tarihi:

Yasemin Sakallıoğlu: Ünlülerimiz alıngan  şaka yapınca küsüyorlar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2023 09:28

Yasemin Sakallıoğlu ve eşi Burak Yırtar önceki akşam Etiler Sarıhan’dan çıkarken görüntülendi.

Haberin Devamı

Çift “Gece gece canımız yemek çekti ve geldik” dedi. Ünlü komedyen, evde yemekleri eşinin yaptığını söyledi:

“Burak çok güzel yemek yapıyor. Bence her kadın yemek yapan adamla evlensin çünkü yemek yapmak o kadar çok ağar bir yük ki... Belli bir süre sonra kendini ev yemekleri yapan lokanta gibi hissedebiliyorsun. Burak’ın benim yemeklerimi beğenmeyip yemediği oluyor. Ama ben onun yemeklerinin hepsini yiyorum. Gece gündüz yemek yaptırıyorum ona.”

Yasemin Sakallıoğlu: Ünlülerimiz alıngan  şaka yapınca küsüyorlar



Komedyenliğin zor meslek olduğunu söyleyen Sakallıoğlu, “Dilin kemiği yok. Bazı şakalardan ‘Beni linçlerler şimdi’ korkusuyla çok vazgeçtim. Sosyal medyada videolarımı ise paylaşmadan 40 kere izliyorum. Bizim ünlülerimiz biraz kırılgan, alıngan. Şaka yapınca küsüyorlar. Haklarında fazla konuşamıyorsun. Mesala Pantene Altın Kelebek ödül töreninde çok şaka yapmak istiyordum. Bazı ünlülerin menajerlerini aradım ve şaka yapacağımı söyledim cevapları şu oldu: ‘Yasemin seni çok seviyoruz ama o konulara girmeyelim.’ Bana şaka yapacak konu kalmadı.”

Haberin Devamı

Yasemin Sakallıoğlu ve Burak Yırtar, ‘Çocuk düşünüyor musunuz?’ sorusuna şu yanıtı verdi: “İstiyoruz ama düşünerek de olmuyor.
Çok yoğunuz ve bebek geldiğinde ona vakit ayırmak istiyoruz.”

 

 

BAKMADAN GEÇME!