Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumu nasıl? İşte son durumu hakkında bilgileri...

Güncelleme Tarihi:

Vuslat Doğan Sabancının sağlık durumu nasıl İşte son durumu hakkında bilgileri...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2023 22:57

Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumu, Yunanistan'da geçirdiği kazanın ardından merak ediliyor. Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, Yunanistan'ın Leros Adası'nda denizde kaza geçirdi. Doğan Holding'den yapılan açıklamada ise çiftin tedavilerinin devam etmekte olduğu ve sağlık durumlarının iyiye gittiği bildirildi. Peki Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumu nasıl? İşte, Vuslat Doğan Sabancı'nın son durumu hakkında ayrıntılı bilgiler...

Haberin Devamı

Yunanistan'da tatilde olan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı, denizde zodyak botla kaza yaptı. Yaralanan çift ilk müdahalenin ardından Bodrum'a getirildi. Burada yapılan müdahalenin ardından ağır yaralı olduğu öğrenilen Ali Sabancı İstanbul'da özel bir hastaneye sevk edildi. Sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenilen Vuslat Doğan Sabancı'nın aynı özel hastaneye getirileceği öğrenildi.

VUSLAT DOĞAN SABANCI SON DURUM

Esas Holding'ten yapılan yazılı açıklamada "Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, 24 Ağustos 2023 tarihinde tatilleri sırasında bir deniz kazası geçirmiştir. Tedavileri devam etmekte olup, sağlık durumları takip edilmektedir. Gelişmelerle ilgili kamuoyuna bilgi verilecektir" ifadeleri yer aldı.

Haberin Devamı

DOĞAN HOLDİNG: SAĞLIK DURUMLARI İYİYE GİTMEKTE

Doğan Holding'den yapılan açıklamada çiftin tedavilerinin devam etmekte olduğu ve sağlık durumlarının iyiye gittiği ifade edildi. Holdingin açıklamasında "Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı ve Eşi Ali Sabancı'nın 24 Ağustos 2023 tarihinde geçirdikleri deniz kazasının ardından tedavileri devam etmekte olup sağlık durumları iyiye gitmektedir." denildi.

Yunanistan'da deniz kazası geçiren Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Ali Sabancı ile ilgili Aydın Doğan Vakfı'ndan yazılı açıklama yapıldı.
Aydın Doğan Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Ali Sabancı Yunanistan'ın Leros Adası'nda geçirdikleri deniz kazasında yaralandı. Kaza ile ilgili Aydın Doğan Vakfı'ndan yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, "Aydın Doğan Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Ali Sabancı, 24 Ağustos 2023 tarihinde tatilleri sırasında bir deniz kazası geçirmiştir. Tedavileri devam etmekte olup, sağlık durumları takip edilmektedir. Gelişmelerle ilgili kamuoyuna bilgi verilecektir" denildi.

YUNANİSTAN'DA YEREL BASIN: 7 YARALI

Yunanistan'da yerel basında çıkan habere göre, gece yarısından kısa süre önce Leros ile Leipsos arasındaki deniz bölgesinde sürat teknesinin kayalıklara çarpması sonucu 7 kişi yaralandığı, ağır yaralanan 2 kişinin Leros Hastanesi'nde ameliyata alındığı ve yaralıların Türk vatandaşı olduğu belirtildi

 

 

BAKMADAN GEÇME!