Ünlülerden desteğe devam

Güncelleme Tarihi:

Ünlülerden desteğe devam
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2023 09:17

Sanat dünyasının ünlü isimleri, deprem felaketinin yaralarını sarmak için ellerinden geleni yapıyor. Kimi bölgedeki çalışmalara katılıyor, kimi de yardım topluyor...

Haberin Devamı

SABAHA KADAR DERTLEŞTİK

Afetin vurduğu Malatya’yı ziyaret eden Eser Yenenler, çadır kentte kalan bir depremzedeyle çekilmiş fotoğrafını sosyal medyada paylaştı: “Sabaha kadar dertleştik Remziye Teyze ile. Oğlu gibi bilirmiş beni. Gibisi kalktı dün gece.”

BATTANİYE YOLLADI

Mehmet Ali Erbil, depremzedeler için özel bir atölyede battaniye imalatı yaptırdı.

Ünlülerden desteğe devam

Ünlü şovmen battaniyelerin deprem bölgesine gönderilmek üzere hazır olduğunu Instagram’da yaptığı paylaşımla duyurdu.

BİNLERCE KAP YEMEK YAPTI

Ünlü şef Ömür Akkor, Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde açtığı “Yeniden Hayat Lokantası”nda hem ilçede görev yapan ekipler hem de depremzedeler için ekibiyle yemek yapıyor.

Haberin Devamı

Ünlülerden desteğe devam

Akkor önceki gün ekibiyle lokantada çekilen karesini Instagram hesabının ‘hikâye’ bölümünde “Bugün lokantamızın 12’nci günü. Günlük sayımız 9 binleri geçti, çok mutluyuz. Daha da artsın inşallah” notuyla paylaştı.

ÖĞRENCİLER İÇİN SAHNEDE

Gökhan Türkmen, Türkiye turnesine kaldığı yerden devam ediyor. 13 Mart’ta İstanbul Moi Sahne’de hayranlarıyla buluşacak ünlü şarkıcı konser gelirinin bir kısmını da depremde mağdur olan gençlerin eğitiminde kullanılmak üzere İstanbul Vakfı’na bağışlayacak.

Ünlülerden desteğe devam

ŞİFA OLSUN

Neslihan Yeldan, depremzedeler için yemek hazırladı.

Ünlülerden desteğe devam

Bahçeşehir Üniversitesi Gastronomi Bölümü’nde yapılan çalışmalara katılan ünlü oyuncu, Instagram hesabında paylaştığı videonun altına şu notu düştü: “Günün menüsü: Nohut yemeği; fasulye yemeği, 3 çeşit çorba... Birileri yolluyor, biri pişiriyor, bir kısmımız kavanozlara transfer ediyor, kimisi bulaşık yıkıyor, yeri gelince de herkes her işi yapıyor... Bölgede çalışanların emeğinin yanında tırnakları etmeyiz onu da söylemem lazım. Ben yemek arasına çıkmayıp menüden tırtıkladığımdan çok iyi bir esnaf lokantası kıvamında olduğunu söyleyebilirim. İnsanların ağzının tadını en lezzetli yemek bile yerine getiremeyecek ama. Umarım az da olsa şifa olur.”

SAHADAYIM

Haberin Devamı

Murat Kekilli, Hatay’daki deprem yardım çalışmalarında aktif rol aldı.

Ünlülerden desteğe devam

Twitter hesabında bölgede çekilen fotoğraflarını paylaşan ünlü şarkıcı, “Hâlâ benim sahada olduğumu bilmeyenler varmış! Sizin için ne yapabilirim?” notunu düştü.

DUYGULANDIRAN JEST

Mustafa Ceceli, piyanosunu satışa çıkaran depremzede ailenin yardımına koştu.

Ünlülerden desteğe devam

Şarkıcı, 21 bin liraya satın aldığı piyanoyu yine aynı aileye hediye etti. Ceceli bu jestiyle takdir topladı.

GÖKÇE'YE KOŞTU

Tuğba Özay, 20 Şubat’taki Hatay depremini birlikte yaşadığı minik depremzede Gökçe’yi ziyaret etti, oyuncaklar götürdü.

Haberin Devamı

Ünlülerden desteğe devam

 Özay, Gökçe’nin kendisi için yaptığı resimleri Instagram’da paylaştı: “2 gün önce Hatay’daki depreme birlikte yakalanmıştık. Bu minik prenses Gökçe benim elimde koştu yola. Bacaklarıma sımsıkı sarılıp ağladı. Bugün yine onun yanına gittik koşa koşa.”

Ünlülerden desteğe devam

MÜZİSYENLERE ENSTÜRÜMAN YARDIMI

Dore Müzik, deprem mağduru müzik öğrencileri için harekete geçti. Firma sosyal medya hesabında yaptığı duyuruyla depremde hasar gören, enstrümanına ulaşmayan müzik bölümü öğrencileri ve müzisyenlere müzik aleti desteği sağlayacağını açıkladı.

Ünlülerden desteğe devam

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!