Uğurkan Erez kimdir nereli kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Uğurkan Erez kimdir nereli kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2020 16:29

Uğurkan Erez, ekran karşısında yer alması dolayısıyla araştırılan isimler arasında yer alıyor. Moda programlarında yapmış olduğu yorumlarla dikkat çeken Uğurkan Erez, eğitimini ise Siyasi Bilimler Fakültesi'nde tamamladı. Uğurkan Erez'in kendi adını taşıdığı moda ajansına sahip olan Uğurkan Erez, pek çok mankenin yetişmesinde emek sarf etmiştir. İşte, Uğurkan Erez hakkında merak edilenler

Haberin Devamı

Uğurkan Erez, pek çok ünlü mankenin yetişmesinde emek sarf etmiştir. Oyunculuk ve modellik ajansına sahip olan Uğurkan Erez'in bu konudaki faaliyetleri devam ediyor. 

UĞURKAN EREZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Türkiye'nin en iyi kareografı olan Uğurkan Erez; Best Model, Miss Turkey, Elite Model Look gibi önemli organizasyonların vazgeçilmez koreograflarındandır ve moda dünyasına çok sayıda model kazandırmıştır. Uğurkan Erez, 1954 yılında Kırklareli'nde dünyaya geldi. Eğitimini Şişli Ticari İlimler Akademisi Siyasi Bilimler Fakültesi'nde tamamladı. Daha önce Bugün Ne Giysem, Bu Tarz Benim ve İşte Benim Stilim yarışmalarında; Fox Tv'de yayınlanan Stil Avcıları adlı moda programında Hakan Akkaya ve Demet Şener ile birlikte jüri üyeliği yaptı. Şimdilerde ise Doya Doya Moda isimli programda yorumculuk yapmaya devam ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!