Ufuk Beydemir kimdir, kaç yaşında, nereli? İpek Filiz Yazıcı’nın sevgilisi Ufuk Beydemir hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Ufuk Beydemir kimdir, kaç yaşında, nereli İpek Filiz Yazıcı’nın sevgilisi Ufuk Beydemir hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2022 14:42

Ufuk Beydemir ile ilgili bilgiler araştırılıyor. Ufuk Beydemir ve İpek Filiz Yazıcı çiftinin evlilik haberi magazin gündeminde yer alıyor. Ünlü isimler sosyal medya hesabından yaptıkları açıklamada mutlu haberi duyurdular. Peki, Ufuk Beydemir kimdir, kaç yaşında, nereli?

Haberin Devamı

Ufuk Beydemir’in kaç yaşında olduğu merak ediliyor. Ay Tenli Kadın şarkısı ile tanınan ve büyük beğeni toplayan Ufuk Beydemir ile en son İçimizdeki Ateş dizisinde rol alan İpek Filiz Yazıcı evleniyor. İşte 1992 doğumlu Ufuk Beydemir hakkında bilgiler

UFUK BEYDEMİR KİMDİR?

Türk şarkıcı, söz yazarı ve tenis antrenörü Ufuk Beydemir, 14 Nisan 1992 tarihinde dünyaya geldi. Aslen Elazığlıdır. İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde antrenörlük eğitimi almıştır. 2016'da Sofar İstanbul'da sergilediği '"Ay Tenli Kadın" performansıyla tanınmaya başladı. Şarkı, Erkenci Kuş ve daha birçok dizide kullanıldı.

Ufuk Beydemir, 2018 yılında GQ Türkiye'nin "GQ Yılın Erkekleri" yarışmasının "Yılın Kendini Gösteren Müzisyeni Ödülü" için aday olmuş ve bu adaylığı üçüncü olarak tamamlamıştır. 2018 yılında ilk albümü olan Sevda Gibi'yi yayınlayan Beydemir, 2019 yılında PowerTürk Müzik Ödülleri'nde "En Güçlü Çıkış Yapan Şarkıcı" ödülünü kazandı.

BAKMADAN GEÇME!