Tuğba Altıntop kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Tuğba Altıntop'un son hali ve sağlık durumu

Güncelleme Tarihi:

Tuğba Altıntop kimdir, kaç yaşında, nereli İşte, Tuğba Altıntopun son hali ve sağlık durumu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2022 09:35

Son zamanlarda sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Tuğba Altıntop son hali ile merak konusu oldu. Geçtiğimiz günlerde köpek saldırısına uğrayan Tuğba Altıntop yüzündeki saldırı izlerini paylaşmıştı. Tuğba Altıntop'un sağlık durumu sevenleri tarafından merak edildi. Peki, Tuğba Altıntop kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Rafet El Roman'ın eski eşi Tuğba Altıntop son hali ve sağlık durumu hakkında bilgiler...

Haberin Devamı

Tuğba Altıntop'un sağlık durumu köpek saldırısına uğramasının ardından gündeme geldi. Rafet El Roman’ın eski eşi manken Tuğba Altıntop, tatil için gittiği İstanbul-Şile’de arkadaşının Akita cinsi köpeğinin saldırısına uğradı. Altıntop’un yüzüne 50’den fazla dikiş atılırken, ünlü manken sağlık durumu hakkında bilgi vererek, "Doktorlar yapabileceklerini yaptı ama ‘İz kalma ihtimali var’ dediler." ifadelerini kullandı.

Tuğba Altıntop kimdir, kaç yaşında, nereli İşte, Tuğba Altıntopun son hali ve sağlık durumu

TUĞBA ALTINTOP KİMDİR?

Tuğba Altıntop, 15 Aralık 1976 tarihinde Adana’da doğdu. Liseden sonra grafikerlik üzerine eğitim aldı. 1996 yılında Miss Turkey güzeli seçildi. Aynı yıl Rafet El Roman'la evlendi. Bu evlilikten Su Elnur ve Şevval Su isminde iki kız çocuğu oldu. Rafet El Roman ile evlilikleri 2003 yılında sonlandı. Modellik ve mankenliğin yanı sıra bazı diziler ile 1995 yapımı komedi türünde TV filmi Zampara Seyfettin'de yer aldı.

Haberin Devamı

Altıntop, 2007 yılında "Sana Söylüyorum" albümü ile müzik kariyerine başladı. Albümde Murat Güneş, Güven Baran, Aydın Sarman, Hüseyin Bitmez gibi isimlerin besteleri yer aldı. Ayrıca albümde Altıntop'un sözünü kendi yazdığı, müziğini ise Aydın Sarman ile bestelediği "Ağıt" isimli şarkıya da yer verdi. Albümde "Urfa Sana Ağlar" şarkısına klip çekti. 2013 yılında 6 yıllık aradan sonra "Yana Yakıla" single'ı ile müziğe geri döndü.

Şarkı için birçok remix düzenlenerek dinleyicilere ulaştı. 2016 Nisan ayında yeni albümü La La'yı piyasaya sürecek olan şarkıcı, albümde Serdar Ortaç, Ozan Doğulu, Ayşen gibi isimlerle çalıştı. Altıntop, albüme ismini veren şarkısı "La La"nın klip çalışmalarını tamamladı.

BAKMADAN GEÇME!