Survivor Kürşat kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor Kürşat Juan biyografisi ve kariyeri hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Survivor Kürşat kimdir, nereli, kaç yaşında Survivor Kürşat Juan biyografisi ve kariyeri hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2023 13:58

Survivor Kürşat Juan dikkatleri üzerine çeken isimler arasında yer alıyor. Survivor 2023'ün dikkat çeken isimlerinden birisi olan Kürşat Juan, 12 yaşında açtığı sosyal medya hesabı ile ünlü olmuştu. Peki, Survivor Kürşat kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Kürşat Juan, Survivor 2023'te yer alacak yeni yarışmacılardan biri oldu. Survivor 2023'te 3 farklı takım yer alacak. Ünlüler, gönüllüler ve fenomenler takımının mücadele edeceği yarışmada fiziksel gücün yanı sıra zeka da ön planda olacak. Bu yıl programda farklı alanlardan pek çok isim yer alıyor. Gerçek adı Ümit Kürşat Yalçınkaya olan Kürşat Juan hakkında bilgiler de merak konusu oldu. Peki Survivor Kürşat Juan kimdir, nereli, kaç yaşında?

KÜRŞAT JUAN KİMDİR?

Kürşat Juan, Survivor 2023 sezonu yarışmacıları arasında yer alıyor. Gerçek adı Ümit Kürşat Yalçınkaya olan fenomen, 5 Mayıs 1999 tarihinde dünyaya geldi. Dağılan Juan grubu üyelerinden biri olan Kürşat Juan, İstanbul'da yaşıyor.

Videoları ilgiyle takip edilen Juan, 2019 yılında Türkiye Başarı Ödülleri’nde en iyi çıkış yapan TikToker ödülünün sahibi olmuştu. TikTok'ta 3.8 milyon takipçisi olan Yalçınkaya, sosyal medya hesaplarında aktif olarak içerik üretmeye devam ediyor. 12 yaşında ilk Youtube kanalını açan Kürşat Juan, geniş bir takipçi kitlesine sahip.

BAKMADAN GEÇME!